1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sokak Köpekleri Sorunu: Ayhan Özçelik’in Trajik Ölümü

Sokak Köpekleri Sorunu: Ayhan Özçelik’in Trajik Ölümü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sokak Köpekleri Sorunu ve Ayhan Özçelik’in Trajik Ölümü

Sokak Köpekleri Sorunu ve Ayhan Özçelik'in Trajik Ölümü

Türkiye’nin büyüyen sorunlarından biri, başıboş sokak köpekleri meselesidir. Bu sorunun sonucunda birçok vatandaşımız canını kaybetti ya da ciddi yaralanmalar yaşadı. Çocuklar sokaklarda güvenle oynayamazken, vatandaşlar da sokaklarda yürümekte zorlanır hale geldi.

Trajik Olay

İstanbul’un Fatih ilçesinde, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralı olarak bulunan 40 yaşındaki Ayhan Özçelik, hastanede hayatını kaybetti. Özçelik’in ölümünün ardından sosyal medya platformlarında bazı kullanıcılar, olayın aslında köpek saldırısından kaynaklanmadığına dair şüpheler dile getirdi.

Hastane Raporu Açıklandı

Fatih’te, başıboş sokak köpeklerinin saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Ayhan Özçelik’in hastane raporu yayımlandı. Rapora göre, Özçelik’in vücudunda saldırıya bağlı olarak en küçüğü 4, en büyüğü ise 10 santimetre uzunluğunda kesikler tespit edildi. Yaralarının tamamı temizlenirken, sürüklendiğine dair bulgulara da rastlandı. Bu yaralanmalar, Özçelik’in kan kaybı ve travma sonucu yaşamını yitirmesine neden oldu.

Sokak Köpekleri Sorunu: Ayhan Özçelik'in Trajik Ölümü

Olayın Gelişimi

Yüzde 94 zihinsel engelli olan Ayhan Özçelik, İstanbul Esenler’de yaşıyordu ve Silivrikapı’daki akrabalarını ziyarete gitmişti. Sokakta yürürken başıboş köpeklerin saldırısına uğramıştı. Olay anında çöp toplamaya gelen temizlik işçileri, Özçelik’i ağır yaralı halde buldu. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan 40 yaşındaki Özçelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak Köpekleri Sorunu: Ayhan Özçelik’in Trajik Ölümü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin