1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sokak Köpeği Sorunu ve Özge Özder’in Motosiklet Kazası

Sokak Köpeği Sorunu ve Özge Özder’in Motosiklet Kazası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sokak Köpeği Sorunu ve TBMM Çalışmaları

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) sokak köpeği sorununa yönelik çözüm arayışlarını sürdürüyor. Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmeleri devam ederken, bazı hayvan dernekleri üyelerinin insan hayatını hiçe sayan tepkileri dikkat çekiyor. Bu süreçte Bodrum’da bir yıl önce yaşanan ilginç bir olay yeniden gündeme geldi.

Köpek Yola Atlayıp Kazaya Neden Oldu

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında ünlü oyuncu Özge Özder, evinin yakınlarında bir motosiklet kazasına tanıklık etti. Olay, başıboş bir köpeğin yola aniden atlamasıyla meydana geldi ve bu durum motosiklet sürücüsünün ağır yaralanmasına neden oldu.

Yaralıya Değil, Köpeğe İlgi Gösterdi

Yaralıya Değil, Köpeğe İlgi Gösterdi

Özder, yaralı sürücüye yardım etmek yerine, yola atlayan köpeğin başında beklemeyi tercih etti. O anları cep telefonu ile kayda alan Özge Özder, Bodrum Belediyesi’nin veteriner ekibi gelene kadar köpekle ilgilendi. Olayın detaylarını paylaşan Özder, “Maalesef bir motor kazasına tanıklık ettik. Motorlu araç, köpeğimize çarptı. Bodrum Belediyesi’ni aradık, anında ekip yola çıktı. Şu an köpeğin başında bekliyoruz.” şeklinde ifade etti.

Ambulansın Gelişi ve Olayın İlgisizliği

Paylaştığı kaydın sonunda, ağır yaralı sürücüyü taşıyan ambulansın da kadraja girdiği anlarda Özder’in ilgisizce “Ambulans da yaralıları aldı herhalde.” sözleri dikkat çekti. Bu durum, günümüzde hayvan dernekleri ve üyelerinin sokak köpeklerini, insan hayatının önüne koyma eğilimlerini açıkça gösteren bir örnek olarak yeniden sosyal medyada dolaşıma girdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak Köpeği Sorunu ve Özge Özder’in Motosiklet Kazası
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin