1. Haberler
  2. Spor
  3. Sivasspor, Keita Balde ile Anlaştı

Sivasspor, Keita Balde ile Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivasspor, Keita Balde ile Anlaşma Sağladı

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kulüp, 29 yaşındaki forvet oyuncusu Keita Balde ile anlaşmaya vararak önemli bir adım attı. Gece geç saatlerde Sivas’a gelen Senegalli futbolcu, Sivasspor Başkanı Bahattin Eken’in katıldığı bir imza töreninde kendisini 2 yıllığına Sivasspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Inter’de Forma Giydi

8 Mart 1995 tarihinde İspanya’da dünyaya gelen Keita Balde, futbol kariyerine CF Damm altyapısında başlamıştır. Genç yaşta Barcelona’nın alt yapısında da forma giydikten sonra, profesyonel kariyerine Lazio’da devam etti. Ardından Monaco, Inter, Sampdoria, Cagliari, Spartak Moskova ve Espanyol gibi önemli kulüplerde de görev almıştır.

Balde, kariyeri boyunca toplamda 342 maçta forma giymiş, bu maçlarda 81 gol atarak ve 47 asist yaparak dikkat çekici bir performans sergilemiştir. Ayrıca, Senegal milli takımında da 40 kez forma giymiştir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivasspor, Keita Balde ile Anlaştı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin