1. Haberler
  2. Spor
  3. Sivasspor, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sivasspor, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivasspor, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Sivasspor, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

İHA Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta maçında 24 Ağustos Cumartesi günü sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak. Takım, bu önemli maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“HERKES YENİ BİR TAKIM KURMAYA ÇALIŞIYOR”

Uygun, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçını değerlendirirken, ligdeki rekabetin her zamankinden daha zor olduğuna dikkat çekti. “Ligimiz yeniden başladı. Her şey zor. Herkes yeni bir takım kurmaya çalışıyor. Kayserispor’un da bazı transfer yasakları bulunuyor. Bu durum, onların kadrosunu korumakta zorluk yaşamasına neden oldu. Burak Yılmaz gibi özel bir futbolcunun antrenörlük kariyerinde ikinci sezonunu yaşıyor olması, takımlar için önemli bir faktör. İyi bir takıma karşı, iyi bir sistemle ve geçiş oyunlarını etkili bir şekilde oynayan bir rakibe karşı deplasmanda galip gelmek, bizim adımıza büyük bir mutluluk kaynağı.” dedi.

Uygun, takımın kadrosunun güncellenmesi gerektiğini belirterek, “Malum biz de 17 kişiyle gittik, yerine 4 yeni arkadaş geldi. Bugün bir arkadaş daha akşam uçağıyla bize katılacak. Transfer süreci devam ediyor ve bu süre zarfında 2-3 yeni oyuncu daha almayı planlıyoruz. Amacımız, Sivasspor’un mantalitesini ve oyun felsefesini güçlendirmek.” şeklinde konuştu.

“REY MANAJ’A İLGİ VAR”

Bir gazetecinin “Takımdan gidecek oyuncu olacak mı?” sorusuna Uygun, “Belki bir veya iki oyuncu ayrılmak isteyebilir. Gelen yeni oyuncuların etkisiyle yabancı futbolcular arasında mutsuz olabilecekler var. Puga ve Meniq gibi oyunculara bazı transfer teklifleri var. Bunları süreç içinde değerlendireceğiz. Rey Manaj’a Türkiye’den iki büyük kulüpten ilgi var. Onlarla görüşmeler yapıyoruz. Suudi Lig ile de görüşmelerimiz devam etmekte. İstediğimiz rakamlar olursa, yönetim kurulu durumu değerlendirir. Ancak ben, onun kalacağını düşünerek en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyorum. Antrenman eksikliğine rağmen, iki maçta da iyi katkı sağladı.” yanıtını verdi.

“ARDA TURAN’A BAŞARILAR DİLİYORUM”

Uygun, hafta sonu oynayacakları Eyüpspor maçının zorlu geçeceğini belirterek, “Arda Turan kardeşimize yeni antrenörlük kariyerinde başarılar diliyorum. Kendisi, Türkiye’nin gururu olmuş bir futbolcudur. Türkiye futboluna birçok güzel hizmette bulunmuştur. Eyüpspor, Pendik ile birleşiminden ortaya çıkan bir takım ve bu süreçte birçok yetenekli futbolcuyu bünyesine kattı. Zor bir maç olacak ancak kendi evimizde, taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman, koşu ile başladı ve ısınma ile denge çalışmalarıyla devam etti. Ardından takım, pas çalışmaları yaptı ve son bölümde çift kale maç oynadı. Sivasspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Sivasspor, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivasspor, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin