Sevgilisine kurşun yağdırmıştı! Bekçiye müebbet hapis talebi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kağıthane’de geçen yıl meydana gelen olayda bekçi Eyüp Doğan evlilik hazırlığında olduğu bir çocuk annesi Nurgül Altıntaş’ı parkta 10 kurşunla öldürmüştü. Olayın ardından tutuklanan Doğan’ın iki eliyle de ateş ettiği tespit edilmişti. Doğan verdiği ilk ifadede suçlamaları reddetmiş, sonrasında ise aldatıldığı için sinir krizi geçirerek Altıntaş’ı görev silahıyla vurduğunu itiraf etmişti. Eyüp Doğan hakkında, “kasten öldürme” suçunda açılan davanın 3’üncü duruşması bugün İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı.

TEPKİ ÇEKEN SAVUNMA

Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcılık sanığın, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti. Mütalaaya karşı savunması sorulan sanık Eyüp Doğan, Nurgül Altıntaş’ın cinsel olarak kendisini küçük düşürdüğünü söyleyerek, “Doktora gittim ve sorunum olmadığını öğrendim” dedi. Bu sırada izleyici sırasından bir erkek, “Ş…z, kadın öldü öldü. Bir çocuğu vardı” diye tepki gösterdi. İzleyicinin dışarı çıkarılmasının ardından savunmasına devam eden sanık Doğan, “Sosyal medya hesaplarımızı ortak kullanıyorduk. O hesaplardan Nurgül’ün başka erkeklerle konuştuğunu gördüm. Erkeklerle konuştuğumda aralarında cinsel birliktelik olduğunu öğrendim” dedi.

HAKİM: “NEDEN AYRILMADIN O ZAMAN”

Sanığın bu sözü üzerine mahkeme başkanı, “Neden ayrılmadın o zaman?” diye sordu. Eyüp Doğan soru üzerine, “Nurgül’e de sordum o kabul etmedi. Ben de ona inandım” dedi. Alınan sanık savunmasının ardından avukatlara süre veren mahkeme duruşmayı erteledi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. 

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Eyüp Doğan’ın maktul Nurgül Altıntaş ile sevgili oldukları, 25 Eylül 2021 tarihinde maktul ile mesajlaşarak Mecidiyeköy civarında buluştukları anlatıldı. Şüpheli Doğan’ın kiraladığı bir otomobil ile maktulü buluştukları noktadan alarak Kağıthane’de bir parka gittikleri anlatılan iddianamede, maktul ile bir süre tartışan Eyüp Doğan, yanında bulundurduğu silahla Nurgül Altıntaş’a ateş ederek yaraladığı, kaldırıldığı hastanede Altıntaş’ın hayatını kaybettiği aktarıldı. İddianamede, Adli Tıp Kurumu (ATK)’ndan alınan raporda maktul Nurgül Altıntaş’ın vücudunda 10 adet mermi girişi bulunduğu ve bunların 6 tanesinin her birinin ayrı ayrı öldürücü nitelikte olduğu ifade edildi. İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğünden alınan rapora göre maktul Altıntaş’ı öldüren mermilerin, Eyüp Doğan’ın beylik silahından çıktığı belirtildi. İddianamede, şüpheli Eyüp Doğan’ın, “Kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sevgilisine kurşun yağdırmıştı! Bekçiye müebbet hapis talebi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin