1. Haberler
  2. Magazin
  3. Selin Türkmen’in Dizi Serüveni ve Yeni Projesi

Selin Türkmen’in Dizi Serüveni ve Yeni Projesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selin Türkmen’in Dizi Serüveni

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakteriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Selin Türkmen, diziden ayrıldığını açıkladı. Bu veda, hayranlarını derinden etkiledi.

Okuluna Devam Kararı

Selin Türkmen’in diziden ayrılma sebebinin, eğitimine devam etme isteği olduğu belirtildi. Genç oyuncu, kariyerine eğitimini tamamlayarak daha sağlam bir temel atmak istediğini vurguladı. Ancak, bu süreçte gelen bazı tekliflere ‘hayır’ diyemedi.

Yeni Proje: Kara Dut

Büyük bir heyecanla beklenen Kara Dut dizisine Selin Türkmen de dahil oldu. Bu projede, İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Burak Dakak, Aslı İnandık, Onur Gürçay, Ebrar Karaban ve Naz Elmas gibi önemli isimlerle birlikte yer alacak.

Sete Çıkma Heyecanı

Sete Çıkma Heyecanı

Yeni dizisi hakkında heyecanını dile getiren Türkmen, dizi çekimlerine agustos ayının başında başlayacaklarını duyurdu. Bu yeni projede yer almanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. Selin Türkmen, bu süreçte izleyicileriyle yeniden buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Selin Türkmen’in Dizi Serüveni ve Yeni Projesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin