1. Haberler
  2. Magazin
  3. Seher Dilovan’dan Ameliyat Açıklaması ve Dua İsteği

Seher Dilovan’dan Ameliyat Açıklaması ve Dua İsteği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seher Dilovan’dan Üzücü Haber

Seher Dilovan'dan Üzücü Haber

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, hayatında cesur bir karar alarak müzik kariyerini sonlandırmış ve yeni bir hayata adım atmak üzere Türkiye’yi terk ederek İsviçre‘ye yerleşmişti. Uzun bir süredir müzik dünyasından uzak kalan Dilovan, ailesiyle birlikte Cenevre’de huzurlu bir köy hayatı sürmektedir. Doğayla iç içe olan ünlü türkücü, yeni yaşamından sık sık sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak takipçileriyle buluşmaktadır.

Dua İstedi

Son dönemde hayranlarını üzen bir gelişme ile gündeme gelen Seher Dilovan, gözyaşları içinde bir ameliyat olacağını duyurdu ve sevenlerinden dua istedi. Bu durum, hayranları arasında endişe yarattı.

“Yanlış Anlaşılmak İstemiyorum”

Ameliyat süreci hakkında açıklama yapan ünlü sanatçı, ‘Yine bir ameliyat olmam gerekecek. Acaba Türkiye’de mi olsam ameliyatı? Ağustos’un geçmesini bekliyorum, Eylül gibi ameliyat olacağım. Bu yüzden dualarınıza ihtiyacım var. Yanlış anlaşılmak istemiyorum, korkunç bir durum yok. Ama kendimce telaş yapıyorum.’ ifadelerini kullandı. Bu açıklama, sanatçının yaşadığı sürecin ne kadar önemli olduğunu ve hayranlarının desteğine duyduğu ihtiyacı gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Seher Dilovan’dan Ameliyat Açıklaması ve Dua İsteği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin