1. Haberler
  2. Gündem
  3. Savcının Lokantadaki Tartışması: Tehditler ve Gözaltılar

Savcının Lokantadaki Tartışması: Tehditler ve Gözaltılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu Ünye Adliyesi’nde Görevli Savcının Lokantada Yaşadığı Olay

Ordu Ünye Adliyesi'nde Görevli Savcının Lokantada Yaşadığı Olay

Ordu Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı M.Ş.K., ailesiyle birlikte yemek yemek üzere Aybastı Perşembe Yaylası’nda bulunan bir lokantaya gitti. İddialara göre, mekan oldukça kalabalıktı ve doluluk nedeniyle savcıya yarım saat beklemesi söylendi. Mekandan ayrıldıktan yaklaşık 45 dakika sonra geri dönen savcı K., oturacak yer bulamayınca sinirlenmeye başladı.

Savcı Mekanda Yer Yok Diye Sinirlendi

Mekan çalışanları, pazar günü yoğunluk yaşandığını ve bir saat içinde yer açılacağını bildirdi. Bu duruma sinirlenen savcı K., çalışanlarla tartışmaya başladı. T24’ün aktardığına göre, tartışma sırasında savcının, “Ağzınıza s*çacağım”, “Hepinizi süründüreceğim” şeklinde ifadeler kullandığı öne sürüldü.

Tartışma Büyüdü: Savcının Tehdit Ettiği İddia Edildi

Olayların büyümesi üzerine mekanın sahibi de duruma müdahil oldu. Bu aşamada savcının, mekan sahibine “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?”, “Ben savcıyım, hepinizin burnundan getireceğim” şeklinde tehditlerde bulunduğu iddiaları ortaya atıldı. Tartışma daha da alevlenince savcı, jandarmayı olay yerine çağırma kararı aldı.

Mekan Sahipleri Dahil 15 Kişiyi Gözaltına Aldırdı

Jandarmanın olay yerine gelmesiyle birlikte, savcının tehditlerini sürdürdüğü iddia edildi. Neticede, savcı K., mekanın sahipleri de dahil olmak üzere toplamda 15 kişiyi gözaltına aldırdı. Gözaltına alınanlardan 12’si adliyeye çıkarılmadan serbest bırakılırken, üç kişinin ise adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Savcının Lokantadaki Tartışması: Tehditler ve Gözaltılar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin