1. Haberler
  2. Spor
  3. Sandro Tonali’ye 10 Ay Men Cezası

Sandro Tonali’ye 10 Ay Men Cezası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Newcastle United’ın yetenekli orta saha oyuncusu Sandro Tonali, bahis kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle futboldan 10 ay men cezası aldı. Bu durum, futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken, İtalyan futbolcunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası oluşturdu. İngiliz ekibi Newcastle, Tonali’nin cezasının sona ermesinin ardından 28 Ağustos’tan itibaren sahalara döneceğini duyurdu.

Sandro Tonali'ye 10 Ay Men Cezası

Son Maçı Ekim Ayında Oynamıştı

24 yaşındaki İtalyan futbolcu, profesyonel kariyerinde son olarak geçen sezonun Ekim ayında bir maça çıkmıştı. O tarihten bu yana sahalardan uzak kalan Tonali, cezasının bitmesinin ardından yeniden takımının başarısı için mücadele etmeye hazır olduğunu belirtti.

Tonali’nin dönüşü, Newcastle United için büyük bir avantaj olacak ve taraftarlar, onun sahadaki performansını merakla bekliyor. Sandro’nun tekrar forma giymesi, takımın sezon hedeflerine ulaşmasında kritik bir rol oynayabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sandro Tonali’ye 10 Ay Men Cezası
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin