1. Haberler
  2. Spor
  3. Sander Berge Fulham’a Transfer Oldu

Sander Berge Fulham’a Transfer Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Transfer Gündemi Hareketli

Transfer Gündemi Hareketli

Avrupa futbolunda transfer dönemi tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Sander Berge’yi kadrosuna kattı. Fulham’dan yapılan resmi açıklamada, Berge ile 5 artı 1 yıllık bir sözleşme imzalandığı ve bu transfer için Burnley kulübüne toplamda 23.5 milyon euro bonservis bedeli ile birlikte 6 milyon euro tutarında bonus maddeleri içeren bir ödeme yapılacağı belirtildi.

İlk Sözleri

Transferin ardından konuşan Sander Berge, “Fulham, her zaman benim için heyecan verici bir takım olmuştur. Onlarla hem Championship hem de Premier Lig’de oynama fırsatım oldu ve onların futbol tarzı gerçekten harika!” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz Sezonki Performansı

Geçtiğimiz sezon Burnley forması giyen Berge, Premier Lig’de toplam 37 maçta görev aldı. Bu süreçte takımına 1 gol ve 2 asistle önemli katkılarda bulundu. Berge’nin performansı, onun oyun zekası ve saha içindeki yetenekleriyle birleşince, Fulham için değerli bir transfer olduğu aşikar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sander Berge Fulham’a Transfer Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin