1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’ten Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’ten Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis’ten Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

Samsunspor'un Teknik Direktörü Thomas Reis'ten Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

Süper Lig’in 1. haftasında Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş ile karşılaşacak olan Samsunspor, hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Thomas Reis Nuri Asan Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Reis, takımın son durumu ve Beşiktaş maçı için hazırlıklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Beşiktaş’a Karşı Evimizde Oynamanın Avantajı Var”

Beşiktaş’ın güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Reis, “Beşiktaş hakkında söyleyebileceğim en önemli şey, iyi bir takım oldukları. Bu, son oynadıkları maçta açıkça görüldü. Biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Sezon öncesinde oldukça verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Böyle bir rakibe karşı, kendi evimizde ilk maçı oynayacak olmanın avantajlı olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımın performanslarının da oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Yeni bir hoca olarak buradayım ve bu benim bu ülkedeki ilk senem. Felsefemi kulübe ve oyunculara aktarmaya çalışıyorum. Hafta geçtikçe daha iyi bir seviyeye ulaştığımızı düşünüyorum. Kayseri’de gerçekleştirdiğimiz kamp süreci oldukça verimliydi ve oyuncularımızın performansı her geçen gün artıyor.”

“Transfer Yasağı Zorlayıcı, Ancak Bahane Değil”

Takımın transfer yapamaması konusunda değerlendirmelerde bulunan Reis, “Transfer yasağımız olduğu için zor bir durumdayız ancak bunu bir bahane olarak kabul etmiyorum. Bu nedenle, birinci hedefimiz Süper Lig’de kalmak. Beşiktaş maçıyla başlayacak serüvenimizde en iyi performansı sergileyerek bunu başaracağımıza inanıyorum. Genç oyuncularımızın biraz zamana ihtiyacı var, ancak ilk günden beri iyi antrenmanlar yapıyorlar. Bazı oyuncuların diğerlerine göre daha iyi performans gösterdiğini gözlemledim. Bu sezon onların ligde oynaması için güzel bir fırsat olacak. Umarım birkaç hafta içinde bize katılır ve lig serüvenimizde bize destek olurlar.”

“Beşiktaş’tan Puan Almayı Hedefliyoruz”

İlk maçta puan ya da puanlar almak istediklerini belirten Reis, “Evet, bizim bir transfer yasağımız var ama Beşiktaş’ın böyle bir sorunu yok. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Ancak benim felsefemde defansı birlikte yapmak ve ofansı birlikte hareket ettirmek var. İyi bir sonuç almak istiyorsak, bunu iyi yapmalıyız. Taraftarımızın desteğiyle, kendi evimizde oynayacağımız maçtan iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Her maçın kendine özgü zorlukları var, ancak elimizden gelenin en iyisini sahaya koyarak puan ya da puanlar almaya çalışacağız. Her puanın kıymeti büyük, ligde kalmak istiyorsak bu çok önemli. Beşiktaş bizim evimize geliyor, umarım onları puansız göndeririz.”

“Gisdol’un Felsefesi ile Kendi Felsefem Arasında Fark Var”

Önceki teknik direktör Markus Gisdol’un futbol anlayışının farklı olduğunu belirten Reis, “Kendisiyle kısa bir süre önce konuştum ve burada çok güzel işler yaptığını düşünüyorum. Ben de aynı başarıyı burada tekrarlamak istiyorum. Taraftarımızın oluşturduğu ambiyansı çok duydum, bu sezon boyunca onların desteğini arkamızda hissederek güzel bir sezon geçirmek istiyorum. Buraya geldikten sonra gördüğüm pozitif şeyler beni mutlu etti. Gisdol’un felsefesi belki daha çok uzun top oynamak üzerineydi, ancak benim felsefemde daha fazla topa sahip olmak var. Bu şehre, elde edeceğimiz başarılarla borcumu ödemek istiyorum.”

“Kadro Dışı Oyuncular Hakkında Çok Konuşmak İstemiyorum”

Lisansı çıkartılmayan oyuncularla ilgili soruya yanıt veren Reis, “Kadroda yer almayacak oyuncularla ilgili fazla konuşmak istemiyorum. Benim için önemli olan, Beşiktaş’a karşı oynayacak olan oyuncular. Benito Raman hakkında sadece şunu söyleyebilirim; sakatlığı nedeniyle çok fazla antrenman kaçırdı ve onun biraz daha antrenman yapmasını istiyorum.” Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’ten Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin