1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor – Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Heyecanı

Samsunspor – Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Heyecanı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor ile Beşiktaş Maçı Heyecanı

Samsunspor ile Beşiktaş Maçı Heyecanı

İHA’nın bildirdiğine göre, Samsunspor ile Beşiktaş, yeni sezonun açılış maçında karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, 11 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Taraftarlar, maçın biletlerini almak için sabah saatlerinden itibaren stadyum önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Biletler, maç gününden 5 gün önce, yani bugünden itibaren saat 11.00’de satışa sunuldu.

Samsunspor - Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Heyecanı

Sezon Başındaki Heyecan

Samsunspor taraftarı Teoman Özkalaycı, takımına olan desteklerini dile getirerek, “Sezon başı heyecanını yaşıyoruz. Samsunspor’dan ümitliyiz. Sonuna kadar takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Beşiktaş maçı için sıraya girdik. Biletimizi alıp, maça gitmek istiyoruz. Satışlar saat 11.00’de başladı, ancak sıra biraz yavaş ilerliyor. Bu yıl kombinemi almayı düşünmüyorum. Beşiktaş maçına kimse ‘3 puan alırız’ diye yazmamıştır. Ancak son düdük çalana kadar takımımızdan umudumuzu kesmiyoruz. Bu sezon kümede kalmayı başarılı bir sonuç olarak görüyoruz,” dedi.

Samsunspor - Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Heyecanı

Bilet Fiyatları Üzerine Yorumlar

Taraftar Seyfi Yılmaz ise bilet fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek, “İnşallah bu sezon ilk 10’da ligi tamamlarız. Bu sene taraftar, bilet fiyatlarından memnun değil. Dünkü 750 TL olan maraton bileti bu gün bin TL olmuş. Ev sahibi biletleri bu rakamlardayken, deplasman tribününün 520 TL olmasını doğru bulmuyorum. Kombine almayacağım, bilet alacağım. 1,5 saattir sırada bekliyorum, bir saat daha beklerim diye düşünüyorum. Beşiktaş maçından da ümitliyim. İyi gün değil, kötü gün taraftarıyız. Yönetimin de taraftarın önünü açması gerektiğini düşünüyorum,” şeklinde konuştu.

Samsunspor - Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Heyecanı

Büyük Taraftar Desteği

Taraftar Taha Özkan, “Yeni sezon için çok heyecanlıyız. Karadeniz’in en büyük taraftarı olduğumuzu geçen sene gösterdik. Bu yıl da Türkiye’nin en büyüğü olmak istiyoruz. Transfer yasağımız olmasına rağmen umutluyuz. Taraftarımız böyle olduğu sürece takımımıza güveniyoruz. Beşiktaş, Süper Kupa’da iyi bir iş çıkardı ama Samsun deplasmanı geçen sene tüm takımlara zor anlar yaşattı. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyoruz,” dedi. Ayrıca, “Sırada bilet almak için bekliyorum. 40 dakikadır bekliyorum, 1 saat içerisinde sıra gelmesini umuyorum ama takımımız için beklemeye değer,” şeklinde sözlerine devam etti.

Samsunspor - Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Heyecanı

Zor Geçmesi Beklenen Maç

Taraftar Ecrin Fırat ise, “Beşiktaş maçı zor bir maç olacak. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tek maçlık bilet almak için sıradayım. Fiyatlar biraz yüksek. İlk maç için zor bir rakibimiz olsa da ümitliyim. Sıraya yeni girdim. Bilet alana kadar bekleyeceğim,” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Samsunspor - Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Heyecanı

Bilet Fiyatları:

  • VIP: 3 bin TL
  • A Batı Alt: 3 bin TL
  • Batı Alt-Üst 1: 2 bin TL
  • Batı Alt-Üst 2: bin 250 TL
  • Doğu Alt-Üst: bin TL
  • Kale Arkaları: 400 TL
  • Misafir Tribünü: 520 TL

Taraftarlar, maç biletlerine ilk dakikalardan itibaren yoğun ilgi gösterdi. Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsunspor – Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Heyecanı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin