1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor, 2024-2025 Sezonu Üçüncü Formasını Tanıttı

Samsunspor, 2024-2025 Sezonu Üçüncü Formasını Tanıttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHA Samsunspor, 2024-2025 Sezonu Üçüncü Formasını Tanıttı

İHA Samsunspor, 2024-2025 Sezonu Üçüncü Formasını Tanıttı

Samsunspor Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonuna özel olarak hazırladığı üçüncü formasını taraftarları ve futbolseverlerle buluşturdu. Kulüp, bu yeni formanın lansmanını ‘Futbol Birlikte Güzel’ sloganı ile gerçekleştirdi. ‘Kapsayıcılık’ temasıyla tasarlanan forma, futbolun evrensel bir tutku olduğunu ve herkesin bu oyunun parçası olabileceğini vurguluyor.

Samsunspor, futbolun herkes için birleştirici bir güç olduğunu belirterek, “Kapsayıcılık futbolun özüdür” ifadesini öne çıkardı. Bu kampanya ile birlikte, “futbol, herkes içindir” mesajı veriliyor.

BEĞENİ TOPLADI

Bu sezon, Samsunspor’un maçlarında giyeceği yeni forma, taraftar ve futbolseverlerden büyük beğeni topladı. Tasarım, kapsayıcılık felsefesinin ve birlik ruhunun bir simgesi olarak öne çıkarken, futbolun birleştirici gücünü gözler önüne seriyor.

Samsunspor’un 2024-2025 sezonundaki üçüncü forması, bu değerleri yansıtan görsel unsurlarla zenginleştirilmiş bir tasarıma sahip. Taraftarların ve futbol tutkunlarının ilgisini çekecek detaylarla donatılmış olan bu forma, kulübün sosyal sorumluluk projeleriyle de bağlantı kurarak, futbolun sadece bir spor olmadığını, aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu kanıtlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsunspor, 2024-2025 Sezonu Üçüncü Formasını Tanıttı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin