1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun fotoğrafları ortaya çıktı!

Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun fotoğrafları ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon pazarının liderleri arasında yer alan Samsung 11 Şubat’ta Unpacked isimli etkinlikte Galaxy S20’yi tanıtacak. Bu etkinlikle ilgili ilk videolar paylaşılırken, Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

İsabetli iddiaları ile tanılan Twitter kullanıcısı Ben Geskin, Twitter üzerinden Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip görsellerini paylaştı.

Yeni Galaxy Z Flip, Samsung’un bir önceki katlanabilir modeli olan Galaxy Fold’a göre daha minimal ve telefona benzer bir tasarıma sahip.

6.7 inç boyutundaki 22:9 en boy oranına sahip olması beklenen Z Flip, Full HD Plus çözünürlüğe sahip Dynamic AMOLED ekran paneline sahip olacak. Katlama noktası da dikey yerine yatay olacak.

QualCoom’un yüksek seviyeli işlemcilerinden biri olan Snapdragon 855 Plus işlemciye asahip olması beklenen Z Flip, 12 MP geniş ve 12 MP ultra geniş olmak üzere iki kameraya sahip olacak.

Ön kamerada ise 10 MP Dual Pixel özelliğine sahip olan f/2.4 diyafram aralığı ile gelen 80 derecelik açıya sahip bir lens ile kullanıcılarını mutlu edecek.

8 GB RAM ve 256 GB UFS 3.0 depolama alanı ile gelmesi beklenen yeni cihaz 3300 mAh bataryadan güç alacak. Cihazın beklenen fiyatı ise 1500 Euro olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun fotoğrafları ortaya çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin