1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung Galaxy S24 FE Hakkında Yeni Gelişmeler

Samsung Galaxy S24 FE Hakkında Yeni Gelişmeler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon serisinin amiral gemisi olan Galaxy S24’ün Fan Edition (FE) modelini geliştirmeye devam ediyor. Son günlerde, Samsung Galaxy S24 FE, Hindistan’da BIS (Hindistan Standartlar Bürosu) sertifikasını almasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu durum, telefonun resmi lansman tarihinin yaklaştığını gösteriyor.

Akıllı telefon, SM-S721B/DS model numarasıyla listelendi. Daha önce aynı model numarasına sahip Galaxy S24 FE, Samsung’un resmi web sitesindeki teknik destek sayfasında da ortaya çıkmıştı. Sızıntı kaynakları, merakla beklenen bu telefonun eylül ayında resmi olarak tanıtılmasının beklendiğini bildiriyor.

GALAXY S24 FE NELER SUNACAK?

Samsung Galaxy S24 FE’nin sunduğu özellikler göz önüne alındığında, bir önceki nesildeki 6,4 inçlik ekranın yerine 6,7 inçlik daha büyük bir ekranla geleceği belirtiliyor. Bu değişim, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştirecek. Ayrıca, telefonun bataryası 4500mAh’den 4565mAh’ye yükseltilerek kullanım süresinin artırılması hedefleniyor.

Samsung’un yeni amiral gemisi, Exynos 2400e işlemcisi ile güçlendirilmiş olacak. Arka kısmında 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açı kamera ve 8 MP telefoto kameradan oluşan çoklu bir kamera sistemi bulunacak. Ön tarafında ise 10 MP çözünürlüğünde bir selfie kamerası ile donatılacak.

SAMSUNG GALAXY S24 FE FİYATI

Galaxy S24 FE’nin fiyatı hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmamakta. Ancak, bir önceki model olan Galaxy S23 FE’nin şu anda Türkiye’de yaklaşık 20.000 TL civarında satıldığı biliniyor. Yeni modelin, eylül ayı başlarında Hindistan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra, Galaxy S24 FE’nin Avrupa ve diğer global pazarlarda ise ekim ayında satışa sunulması planlanıyor.

Samsung Galaxy S24 FE Hakkında Yeni Gelişmeler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung Galaxy S24 FE Hakkında Yeni Gelişmeler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin