1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Sağlık Bakanlığından Sağlık Çalışanlarıyla İlgili Açıklama

Sağlık Bakanlığından Sağlık Çalışanlarıyla İlgili Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı, son dönemde yaşanan üzücü olaylarla ilgili açıklamada bulundu. İzmir’de görev yapan hekim U.A.’nın vefatı ve Mersin’de yoğun bakımda tedavi gören hekim Z.S.Ç.’nin durumu hakkında detaylar paylaşıldı. Açıklamada, sağlık çalışanlarının bu tür acı durumlar karşısındaki derin üzüntüsüne vurgu yapılarak, “Öncelikli görevimiz halkımızın sağlığını korumaktır. Bu görevi yerine getirirken sağlık çalışanlarımızın da sağlığını ve iyiliğini korumak büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, sağlık camiası olarak birlik ve beraberlik içinde çalışarak her bir sağlık çalışanımızın sağlığını korumalıyız.” ifadelerine yer verildi.

Kamuoyuna Detaylı Bilgi Verilecek

Bakanlık, konuyla ilgili detayların açıklığa kavuşturulması ve kamuoyunun aydınlatılması için gerekli adımları attı. Bu kapsamda, bir genel müdür ve bir Tıpta Uzmanlık Kurulu üyesi görevlendirilerek, soruşturma süreçleri başlatıldı. Halkın doğru ve detaylı bilgilendirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi.

İzmir’de yaşamını yitiren hekim için “Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı” dileklerinde bulunulurken, Mersin’deki sağlık çalışanının ise tedavisinin hassasiyetle takip edildiği vurgulandı. Sağlık Bakanlığı, yaşanan acı olaylar sonrasında tüm sağlık çalışanlarının sağlığını korumak ve benzer durumların yaşanmaması için gereken adımları atmaya devam edeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık Bakanlığından Sağlık Çalışanlarıyla İlgili Açıklama
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin