1. Haberler
  2. Spor
  3. Rizespor – Fenerbahçe Maç Özeti: 5-0’lık Fark

Rizespor – Fenerbahçe Maç Özeti: 5-0’lık Fark

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 3. Haftasında Rizespor – Fenerbahçe Maçı

Haber Merkezi – Süper Lig’in 3. haftasında Rizespor, kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. Müsabakanın sonucunda Fenerbahçe, Rizespor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Fenerbahçe’nin gollerini 16, 60 ve 64. dakikalarda Fred, 53. dakikada Dzeko ve 66. dakikada Alikulov (K.K) kaydetti.

Gökhan Akkan’ın Şanssızlığı

Maçın en dikkat çekici anlarından biri, Rizespor kalecisi Gökhan Akkan’ın yediği goller sonrası yaşandı. Taraftarlar, kalecinin performansını eleştirirken, ilginç bir diyalog yaşandı. Bir Rizespor taraftarı, Fenerbahçe’nin yedek kalecisi İrfan Can Eğribayat’a seslenerek, “Sen bizim kaleye geç, Allah rızası için. Bizim kaleye geç. Vallahi geç.” dedi. Bu çağrıya İrfan Can, ‘Olmaz’ anlamında başını sallayarak cevap verdi.

Bu anlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve taraftarların tepkileri gündem oldu. Rizespor’un durumu ve kalecinin performansı hakkında yapılan yorumlar, futbolseverler arasında tartışmalara neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rizespor – Fenerbahçe Maç Özeti: 5-0’lık Fark
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin