1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ricky Martin Belek’te Konser Verdi

Ricky Martin Belek’te Konser Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA Latin Amerika Ateşi Antalya’yı Yaktı

DHA Latin Amerika Ateşi Antalya'yı Yaktı

Dünya çapında tanınan Porto Rikolu sanatçı ve aktör Ricky Martin, Belek’te düzenlenen muhteşem bir konserle hayranlarıyla buluştu. Şarkılarıyla adeta bir marka haline gelen Martin, 2 saat boyunca sahne performansı sergileyerek dinleyicilerini coşturdu.

Ricky Martin Belek'te Konser Verdi

“Teşekkürler Türkiye”

Konserinde Türkçe olarak ‘Teşekkürler Türkiye’ diyerek sahneye çıkan Ricky Martin, dansları ve enerjisiyle izleyen 2 bin 500 kişiyi büyüledi. Martin’e sahnede 7 kişilik bir dans ekibi ve 9 müzisyen eşlik etti. 2016’daki Antalya konserinin ardından Türkiye’de yeniden sahne alan sanatçı, sevilen parçalarından ‘Maria’ ile performansına başladı.

Ricky Martin Belek'te Konser Verdi

“Tekrar Türkiye’de Olmaktan Çok Mutluyum”

Ricky Martin, “Uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye’de sahne aldığım için çok mutluyum. Bu gece hep birlikte partileyeceğiz. Bazen romantik anlar da yaşayacağız. Müzikle size biraz hayatımdan bahsedeceğim. Bu şarkıların büyük kısmı tüm dünyada bir numara oldu sayenizde. Bunun için her zaman minnettarım. İşte bu benim hikayem. Umarım keyif alırsınız. Kesinlikle çok eğleneceğim. Sizi seviyorum” diyerek hayranlarına sıcak bir selam gönderdi.

Ricky Martin Belek'te Konser Verdi

“İstanbul’da Buluşmak Üzere”

Martin, ‘Shake Your Bon Bon’, ‘She Bangs’, ‘Nobody Wants to be Lonely’ ve ‘Livin’la Vida Loca’ gibi hit parçalarını etkileyici koreografiler eşliğinde seslendirdi. Gecenin finalini ‘Cup of Life’ ile yapan Martin, İstanbul’da yeniden buluşma sözü vererek sahneden alkışlarla ayrıldı.

Ricky Martin Belek'te Konser Verdi

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Ricky Martin Belek'te Konser Verdi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ricky Martin Belek’te Konser Verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin