1. Haberler
  2. Magazin
  3. Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu ve Aile Krizi

Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu ve Aile Krizi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu ve Aile İlişkileri

Haber Merkezi – Eski eşi Deniz Uğur ile velayet ve nafaka davalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü televizyoncu Reha Muhtar, geçtiğimiz günlerde evinde talihsiz bir kaza geçirdi. İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki yalısında merdivenlerden düşen Muhtar, hastaneye kaldırıldı. İlk edinilen bilgilere göre, Muhtar’ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

UYANDIRILDI

Reha Muhtar, tedavi altına alındığı hastanede entübe edildi. Ancak son gelişmelere göre, Muhtar’ın sağlık durumu hakkında yeni bilgiler geldi. Uzun bir süre uyutulan ünlü isim, sonunda uyandırıldı. Hastaneden alınan bilgilere göre, Muhtar’ın durumu stabil olarak değerlendiriliyor.

DENİZ UĞUR VE NİLÜFER BİRBİRİNE GİRDİ

Reha Muhtar’ın hastaneye kaldırılmasının ardından, eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın Nilüfer tarafından kaçırıldığı iddiasında bulundu. Bu açıklama, ortalığı karıştırdı. Konuya dair açıklama yapan Nilüfer ise bu iddiaların asılsız olduğunu ve Poyraz’ın annesinin yanına gitmek istemediğini belirtti.

İddialar karşısında Deniz Uğur, avukatı aracılığıyla Nilüfer ve kızına yönelik suç duyurusunda bulundu. Bu durum, ikili arasındaki gerilimi daha da artırdı ve kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu ve Aile Krizi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin