1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Realme tablet ve yeni akıllı telefon modellerini tanıttı!

Realme tablet ve yeni akıllı telefon modellerini tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de aktif bir şekilde yer alan Realme, akıllı telefonlarıyla adından söz ettiriyor zira, tanıttığı yeni telefonlarında büyük iddiaları var. Realme 8i modelinde, 6.6 inç FullHD 120Hz ekran yenileme hızına sahip LCD ekranı bulunuyor. Telefonun 4 ve 6 GB RAM olmak üzere iki seçenek sunuluyorken, sanal olarak 11GB’a kadar çıkarılıyor.

Telefonun MediaTek Helio G96 işlemcisine ek olarak 64 GB ve 128 GB depolama alanları sunuluyor. Cihazın 5.000 mAh bataryası bulunuyor ve 18W hızlı şarj desteği var. Telefonun tasarımına dahil edilen parmak izi okuyucusu arkada yer alıyor.

50 Megapiksellik ana kamerasına ek olarak 2 Megapiksel ikincil kamera ve makro kamerası ile bizleri karşılıyor. Telefonun iki farklı renk seçeneği bulunuyor ve başlangıç fiyatı 190 dolar.

Realme 8s 5G’de dünyada bir ilke imza atarak, MediaTek Dimensity 810 5G işlemcisine yer veriyor. , 6.5 inç FullHD 90Hz ekran yenileme hızına sahip LCD ekranı bulunuyor. Telefonun 6 ve 8 GB RAM olmak üzere seçenekleri var.

64 Megapiksellik ana kamerasına ek olarak 2 Megapiksel ikincil kamera ve makro kamerası bulunuyor. Telefonun ön kamerası 16 Megapiksel ve 245 dolar.

İlk Android tableti Realme Pad’i de tanıtan şirket, yine karşımıza işlemci tarafında MediaTek ile çıkıyor. Helio G90 işlemcisi bulunan cihazda 3, 4 ve 6 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği sunuluyor. Depolama tarafında ise 32 GB ve 64 GB depolama alanı da olan tablette 60Hz AMOLED ekranı bulunuyor.

Tabletin 7.100 mAh bataryası var ve 18W hızlı şarj desteği de sunuluyor. Cihaz 190 dolarlık fiyatıyla piyasaya çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Realme tablet ve yeni akıllı telefon modellerini tanıttı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin