1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid, Valladolid’i 3-0 Mağlup Etti

Real Madrid, Valladolid’i 3-0 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid, Valladolid Karşısında Farklı Kazandı

Real Madrid, Valladolid Karşısında Farklı Kazandı

Haber Merkezi – İspanya LaLiga’nın 2. haftasında Real Madrid, ev sahibi olduğu Santiago Bernabeu Stadyumu’nda Real Valladolid ile karşılaştı. Maçın hakemi Victor Garcia Verdura, karşılaşmayı yönetti. Real Madrid, maç boyunca gösterdiği üstün performansla sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetin gollerini 50. dakikada Federico Valverde, 88. dakikada Brahim Diaz ve 90+6. dakikada Endrick kaydetti. Bu sonuçla birlikte Real Madrid, yeni sezondaki ilk galibiyetini elde ederek puanını 4’e yükseltti. Real Valladolid ise ilk haftadaki galibiyetinin ardından bu maçta mağlup olarak 3 puanda kaldı.

Real Madrid, Valladolid'i 3-0 Mağlup Etti

ARDA GÜLER, İLK 11’DE GÖREV YAPTI

Milli futbolcumuz Arda Güler, bu mücadelede ilk 11’de sahaya çıkarken, 69. dakikada Brahim Diaz’ın yerine oyuna veda etti. Bu sezonki performansına bakıldığında, Arda Güler daha önce Atalanta, UEFA Süper Kupa ve La Liga’nın ilk haftasındaki Mallorca karşılaşmasında toplamda sadece 5 dakika süre almıştı. Ancak Real Valladolid maçında 69 dakika sahada kalarak önemli bir süre geçirdi.

Real Madrid, Valladolid'i 3-0 Mağlup Etti

“ARDA İLE BAŞLAMANIN ONA DAHA FAZLA YARDIMCI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM”

Maçın ardından Real Madrid’in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Jude Bellingham’ın 23 Ağustos’taki antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası ilk 11’de Arda Güler’e şans vermesinin nedenine dair yöneltilen bir soruya Ancelotti, şu yanıtı verdi: “Arda mı yoksa Brahim ile mi başlamalıydım, bu konuda kararsız kaldım. Ancak evimizde oynuyor olmamız ve Arda’nın yetenekleri nedeniyle onunla başlamanın ona daha fazla yardımcı olacağını düşündüm. Gerçekten de iyi bir maç çıkardı.”

Real Madrid, Valladolid'i 3-0 Mağlup Etti

“GELİŞİMİNİ DEVAM ETTİRMESİNE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM”

Ancelotti, Real Madrid’in yüksek rekabet ortamında Arda, Brahim ve Endrick gibi genç futbolcuların süre almasının önemine vurgu yaparak, “Arda’nın ilk 11’de başlaması ve daha fazla süre alması, onun gelişimine katkıda bulunacaktır. Real Madrid’in seviyesine ulaşabilmesi için gelişimini devam ettirmesine yardımcı olmayı hedefliyorum.” ifadelerini kullandı.

“SERBEST VURUŞLARDA GOL ATMAK ZORDUR, AMA O ÇOK İYİYDİ”

Diğer yandan Ancelotti, takımın ilk golünü atan Federico Valverde’nin serbest vuruşları kullanma konusundaki istekli tutumuna ilişkin gelen bir soruya da cevap verdi. “O, bu tür vuruşlarda oldukça etkili bir oyuncu ve onu kullanmamız gerekiyor. Serbest vuruşlarda gol atmak gerçekten zordur ama o bu konuda çok iyiydi” şeklinde konuştu.

Real Madrid, Valladolid'i 3-0 Mağlup Etti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Real Madrid, Valladolid’i 3-0 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin