1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid, Real Betis’i 2-0 Yenerek Mbappe ile Öne Çıktı

Real Madrid, Real Betis’i 2-0 Yenerek Mbappe ile Öne Çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid, Real Betis’i 2-0 Mağlup Etti

Real Madrid, Real Betis'i 2-0 Mağlup Etti

La Liga’nın 4. haftasında Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadyumu’nda Real Betis’i 2-0’lık skorla geçerek önemli bir galibiyet elde etti. Bu maçta goller, takımın yeni transferi Kylian Mbappe’den geldi. Mbappe, 65. dakikada fileleri havalandırırken, 75. dakikada penaltı vuruşundan da bir gol daha attı. Böylece, Mbappe, Real Madrid formasıyla La Liga’daki ilk gollerini kaydetmiş oldu.

ARDA GÜLER MAÇA YEDİKİ OTURDU

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan milli futbolcu Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti’nin tercihleri arasında yer almadı. Maçın ardından İspanyol basınında, Arda Güler’in bitiş düdüğüyle birlikte hemen soyunma odasına gitmesi dikkat çekti.

Real Madrid, Real Betis'i 2-0 Yenerek Mbappe ile Öne Çıktı

“ARDA GÜLER İÇİN İYİ BİR DÖNEM DEĞİL”

As gazetesi, “Arda Güler için iyi bir dönem değil.” başlıklı haberinde, Türk futbolcunun sezon başında arka planda kaldığını belirtti. Gazeteye göre, Arda, şimdiye kadar sahaya çıktığı zamanlarda iyi bir performans sergilese de Ancelotti için tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu olmayı başaramadı. Hatta yedeklerden oyuna giren futbolcular arasında da yer almadığı vurgulandı. Real Betis maçında ise hiçbir katkıda bulunamadığı ifade edildi.

“CİDDİ YÜZ İFADESİYLE SOYUNMA ODASINA GİTTİ”

İtalyan teknik direktör Ancelotti, Real Betis maçında yedeklerden Brahim Diaz, Endrick, Luka Modric ve Fran Garcia’yı oyuna almıştı. İspanyol gazetesi, Arda Güler’in maç bitiminde galibiyeti kutlamak için sahada bile kalmadığını, takım arkadaşlarının kutlama yaptığı sırada ciddi bir yüz ifadesiyle soyunma odasına gittiğini belirtti. Bu durum, Bernabeu’daki seyircilerin gözünden kaçmadı.

“DOĞAL BİR ALTERNATİF BULAMADI”

El Mundo gazetesi ise, Ancelotti’nin Camavinga ve Bellingham’ın sakatlıklarının ardından Modric ve Arda Güler’i denediğini, ancak her iki oyuncunun da İtalyan teknik adamı ikna edemediğini belirtti. Real Madrid Teknik Direktörü, Toni Kroos’un yerini alabilecek, takımın oyun akışını sağlamada kilit bir alternatif henüz bulamamış durumda.

“ARDA GÜLER’İ DENEDİ AMA BU FORMÜL TUTMADI”

El Mundo Deportivo, “Bellingham’ın yerini dolduracak oyuncu Ancelotti’nin kabusu oldu.” ifadesiyle, Ancelotti’nin Bellingham’ın sakatlığından sonra Valverde ve Tchouameni’nin yanında ilk olarak Arda Güler’i denediğini fakat bu formülün tutmadığını belirtti. Ancelotti, Las Palmas maçında Türk futbolcusunu Modric ile değiştirmişti, ancak bu da Real Madrid’e olumlu bir katkı sağlamadı. Betis karşısında ise Ceballos’u tercih etti fakat o da bu fırsatı değerlendiremedi.

Real Madrid, Real Betis'i 2-0 Yenerek Mbappe ile Öne Çıktı

BU SEZON SADECE 97 DAKİKA OYNADI

Real Madrid’e geçtiğimiz sezon katılan ancak sakatlık sorunları nedeniyle geç forma şansı bulan Arda Güler, bu sezon yalnızca biri ilk 11 olmak üzere toplam üç maçta 97 dakika süre aldı. Bu süre, genç yeteneğin potansiyelini gösteremediği anlamına geliyor.

ANCELOTTI NE DEMİŞTİ?

Teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler’e ilk 11’de şans verdiği 25 Ağustos’taki Real Valladolid maçından sonra düzenlenen basın toplantısında, AA muhabirinin yönelttiği bir soruya verdiği cevapta, Brahim Diaz ve Arda Güler arasında bir tercih yaparken, sahalarda oynamalarının Arda’nın Real Madrid’deki gelişim sürecinin bir parçası olacağına inandığını ifade etmişti.

Real Madrid, Real Betis'i 2-0 Yenerek Mbappe ile Öne Çıktı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Real Madrid, Real Betis’i 2-0 Yenerek Mbappe ile Öne Çıktı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin