1. Haberler
  2. Spor
  3. Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında, konuk ekip Rapid Wien, Trabzonspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rapid Wien’in teknik direktörü Robert Klauss, oyuncularının plana sadık kalarak önemli bir galibiyet elde ettiğini vurguladı.

Klauss, galibiyetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rövanş maçını sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Taktiksel disiplinimize bağlı kalan takımımı kutluyorum. Tamamen plana uygun bir şekilde güzel bir galibiyet elde ettiler. Bu performansı gelecek maçta da sergilemek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Özellikle ilk yarıda daha üstün bir oyun sergilediklerini belirten Klauss, sözlerine şöyle devam etti:

  • “İkinci yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle Trabzonspor’un etkili atakları başladı ve oyunumuz gidip geldi. Nihayetinde galibiyet golünü biz attık.”
  • “Takım, maça oldukça konsantre bir şekilde başladı. İkinci yarıda Trabzonspor’un geliştirdiği ataklar ve taraftarların desteğiyle zorluk yaşadık ama bu durumu aşmayı başardık.”
  • “Unutulmamalıdır ki, biz sadece bir maç kazandık. Şanslarımız %50 oranında devam ediyor. Takım değeri açısından Trabzonspor bizden daha fazla değerlere sahip, ancak biz zor olanı başararak gol atıp galip geldik.”

“Trabzonspor’un Defansif Kadrosu Beklentilerin Dışında Kaldı”

Klauss, Trabzonspor’un kanatlardan etkili olabileceğini düşünerek tedbirler aldıklarını ifade etti:

“Visca’nın kanatlardan etkili olacağını düşünerek önlem almaya çalıştık. Ancak yalnızca Mendy’nin 8 numarada oynamış olması ve kadronun genel olarak defansif yapısı beni şaşırttı. Fakat biz kendi oyun planımıza sadık kalarak maçı tamamladık.”

Ayrıca, Viyana’da birçok Türk vatandaşının yaşadığını belirten Klauss, “Onlarla iç içeyiz ve bu eşleşme birçok kişi için sevinç kaynağı oldu. Gerekli analizleri yaparak bilinen bir takıma karşı hazırlıklarımızı tamamladık.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin