1. Haberler
  2. Spor
  3. Rafa Silva, Beşiktaş’ın Yeni Yıldızı ve Lideri

Rafa Silva, Beşiktaş’ın Yeni Yıldızı ve Lideri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rafa Silva, Beşiktaş’ın Yeni Yıldızı

Rafa Silva, Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı

Haber Merkezi – Beşiktaş, uzun zamandır aradığı skorer ve lider özelliklere sahip yabancı oyuncu ihtiyacını Portekizli yıldız Rafa Silva ile karşıladı. Sıkı markaj altında bile kendini boş alanlara çıkarma becerisiyle dikkat çeken Silva, yalnızca gol atmakla kalmıyor; aynı zamanda takımına liderlik yaparak da önemli bir rol üstleniyor.

Hollandalı Hocadan Övgüler

Beşiktaş Teknik Direktörü, siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat ile gerçekleştirdiği yemekte en çok Rafa Silva’yı övdü. Hollandalı teknik adam, Silva’nın kulüp tarihine adını yazdırabilecek bir oyuncu olduğuna vurgu yaparak, “Yıllarca büyük kulüplerde oynadım, ama Rafa Silva gibi kulüp ve taraftarla hemen bütünleşen çok az oyuncu gördüm. Böyle devam ederse kulüp tarihinin efsanesi olacaktır. Keşke 10 numarayı o giyseydi.” ifadelerini kullandı.

Rafa Silva’dan Müthiş Başlangıç

Beşiktaş kariyerine hızlı bir giriş yapan Rafa Silva, çıktığı 3 maçta 3 gol atmayı başardı ve 1 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Portekizli oyuncu, Beşiktaş’ın yeni lideri olarak takımına büyük katkı sağlıyor. Silva’nın performansı, takımın oyun dinamiklerini değiştirme potansiyeline sahip görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rafa Silva, Beşiktaş’ın Yeni Yıldızı ve Lideri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin