1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. PUBG Mobile’dan büyük başarı: Her şeye rağmen popüler!

PUBG Mobile’dan büyük başarı: Her şeye rağmen popüler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyunun geliştirici koltuğunda oturan Tencent, PUBG Mobile’ın 2018 yılından bu yana 1 milyar indirmeyi geçtiğini duyurdu. Bunu başaran ilk ‘Battle Royale’ oyunlardan birisi olan popüler oyunun bu indirilme rakamı Çin dışındaki kullanıcıların indirmesi olduğu da belirtiliyor. Yayımlandığı kadarıyla en çok indirilen Battle Royale oyun olan PUBG Mobile buna ek olarak en çok indirilen üçüncü oyun oluyor.

PUBG MOBİLE DÜNYANIN EN ÇOK İNDİRİLEN ÜÇÜNCÜ OYUNU OLDU

Dünyanın en çok indirilen ilk iki oyunu ise elbette Subway Surfers ve Candy Crush Saga oluyor. Bir analist olan Daniel Ahmad, oyunun 1 milyar indirmeye ulaşmasını büyük bir başarı olarak görüyor. Zira oyunun popülerliği diğer Battle Royale oyunların popülerliğini artırmış oluyor.

PC tarafında popüler olan Playerunknown’s Battlegrounds’un yani PUBG mobil versiyonu olan PUBG Mobile, Battle Royale oyunların dikkat çekmesini sağladı. Sensor Tower’daki önceki dönem rakamlarına göre uzun bir süre ‘en çok indirilen mobil oyun’ olmayı başardı.

Dünyanın en büyük oyun şirketi olan Tencent, Çin’de Peacekeeper Elite adındaki oyunla da dikkat çekiyor. Bir diğer yandan şirketin dördüncü çeyrekte çevrim içi oyun gelirlerini yüzde 29 arttığını bildirmişti. Tencent’ın PUBG Mobile dışında Honor of Kings adlı bir popüler oyunu daha var.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PUBG Mobile’dan büyük başarı: Her şeye rağmen popüler!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin