1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. PUBG Mobile için yeni rapor yayımlandı

PUBG Mobile için yeni rapor yayımlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır en popüler oyunlardan birisi olmayı başaran PUBG Mobile için hilecilerle mücadele sürüyor. Bu kapsamda oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yeni rakamlar paylaşıldı. 

PUBG MOBILE ÜZERİNDEN YAKLAŞIK 2 MİLYON HESAP ASKIYA ALINDI

PUBG Mobile, ‘Anti-Cheating Report’ adı altında 19 Mart ve 25 Mart tarihleri arasında hile yapan 1 milyon 800 bin 787 hesabı kapattı. Bu hesaplardan yapılan hileleri de paylaşan PUBG Mobile, X-Ray Vision, yani kullanıcıların yerini kolaylıkla belirlebilen özelliğin hile olarak kullanıldığını belirtti. Buna ek olarak otomatik nişan alma, hız yavaşlatma, alan hasarının değiştirilmesi ve benzeri hilelerin yapıldığını paylaştı. 

Oyunda yapılan hileler sebebiyle pek çok kişi oyunu oynamaktan vazgeçmiş ve başka oyunlara geçiş yapmıştı. PUBG Mobile da eski büyümesini geri kazanmak adına hile yapan oyuncuların hesaplarını kalıcı olarak askıya alıyor. 

Hatırlatmak gerekirse oyun Hindistan gibi büyük pazarların bazılarında yasaklanmasına rağmen en çok indirilen üçüncü mobil oyun oldu. 1 milyar indirmeyi geçmeyi başaran oyunun Tencent tarafından, ilerleyen dönemde tekrar yükselişe geçmesi bekleniyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PUBG Mobile için yeni rapor yayımlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin