1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor!

PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatta kalma oyunu olarak konumlandırılan oyun zombileri öldürdüğünüz ve onları alt etmeye çalıştığınız bir evrende geçiyor. Oyunların yayıncısı Gerena imzalı olan Free Fire, Call of Duty: Mobile ve PUBG Mobile gibi oyunlara ek olarak Undawn duyuruldu.

UNDAWN YAKINDA GELİYOR

Oyunun geliştirici stüdyosu olan Quantum Studios oyunun test aşamasında olduğunu söyledi. Bu yıl kullanıcılarla buluşması beklenen oyun hakkında kısa bir video da paylaşıldı. Videoda oyunun mekanlarına kısa bir bakış atılabiliyor.

Undawn, yüzlerce zombi oyunu arasından sıyrılması adına grafik tarafında oldukça önemli geliştirmelere sahip olacak. Çevrim içi ve oyun ile oynamak üzere iki farklı moda sahip olan oyunda oyuncuların temel amacı, zombiler tarafından istila edilmiş dünyada hayatta kalmak ve bir üs kurmak. Bunun için oyuncuların Undawn’ın açık dünyasını keşfetmeleri, kaynakları toplamaları ve görevleri de yapmaları gerekiyor.

Oyun aynı zamanda sadece mobil taraf için değil, PC tarafına da gelecek ve platformlar arası bir desteğin sağlanması bekleniyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin