1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. PUBG 2’nin yakında geleceği ortaya çıktı!

PUBG 2’nin yakında geleceği ortaya çıktı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PlayerUnknown’s Battlegrounds olarak lanse edilen ve şu anda PUBG olarak bilinen oyun yeni sızıntılara göre 2022 yılında oyunseverlerin karşısına çıkacak. Daha önce PUBG oyunlarıyla ilgili doğru sızıntılar yapan PlayerIGN’den bir Twitter paylaşımına göre oyunun geliştiricileri, görünüşe göre popüler Battle Royale oyununun yeni bir versiyonu üzerinde çalışmaya devam ediyor.

YAPILAN PAYLAŞIMLAR KAFA KARIŞTIRMIŞTI AMA ‘İKİ AYRI OYUN’ YOLDA

PlayerIGN’in Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda silinen bir işe alım ilanına vurgu yapılıyor. PUBG Amsterdam’ın yeni bir AAA Unreal Engine ‘bilinmeyen bir proje’ için işe alım yaptığını belirten PlayerIGN, son zamanlarda yapılan yeni bir Nvidia sızıntısında da ‘X1’ adında bir WIP Krafton oyunu olduğunu vurguladı.

Daha önce de bilgisayar için geliştirilen PUBG’nin 2051 yılında geçen PUBG: New State olup olmayacağı merak ediliyordu. Öte yandan New State’in sadece mobil deneyim için olduğu ve PUBG 2’nin de bilgisayar ya da konsol için üretilecek olduğu aktarılmıştı. PUBG 2 içinse oyuncuların 2022 yılını beklemesi gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PUBG 2’nin yakında geleceği ortaya çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin