PSG’den Lionel Messi için sözleşme hamlesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Christophe Galtier yönetiminde hem Avrupa’da hem de ligde şampiyonluk hedefleyen Paris Saint-Germain, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi için harekete geçti.

TyC Sports’ta yer alan habere göre kulüp yöneticileri ve Luis Campos, Lionel Messi’nin sözleşmesini uzatmak için çalışmalara başladı. Kulüp ile futbolcu arasında görüşmeler gelecek hafta başlayacak.

Sezona iyi başladı
Geçtiğimiz sezonun başında Barcelona’dan dünya futbolunu sarsan bir hamleyle ayrılarak, PSG’nin yolunu tutan Messi, ilk sezonunda eleştirilerin odağında yer almıştı. Ancak 35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon şu ana kadar futboluyla alkışları topladı ve 9 maçta 4 gol, asistlik performansa imza attı.

Bir diğer isim Sergio Ramos
PSG’nin sözleşmesini uzatmak istediği bir diğer yıldız ise 36 yaşındaki İspanyol stoper Sergio Ramos. Teknik Direktör Galtier’in savunmada en güvendiği isimler arasında yer alan Ramos için sözleşme çalışmaları başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PSG’den Lionel Messi için sözleşme hamlesi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin