1. Haberler
  2. Genel
  3. Porsche Macan: Elektrikli Model Tanıtıldı

Porsche Macan: Elektrikli Model Tanıtıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Porsche, 2014 yılında kompakt SUV sınıfında piyasaya sunduğu Macan modelini 2022 yılında makyaj operasyonundan geçirmişti. Yenilenen tasarımı ve motor seçenekleriyle dikkat çeken lüks otomobil ailesi, Türkiye’de 3 farklı versiyonla satışa sunulmuştu.

Geçtiğimiz aylarda tanıtımı 2024’e ertelenen yüzde 100 elektrikli Porsche Macan, yazılım sorunlarıyla gündeme gelmişti. Bu yeni elektrikli modelle Alman üretici, içten yanmalı motora sahip bir modeli elektrikli hâle getirmiş oldu.

Porsche Macan Yenilendi

Porsche Macan: Elektrikli Model Tanıtıldı

Porsche, düzenlediği bir etkinlikte Macan’ın elektrikli versiyonunu tanıttı. Yeni model, orijinal Macan’a görsel olarak oldukça benzemektedir. Elektrikli Macan, Macan 4 ile aynı elektrik motoruna sahip.

Porsche Macan: Elektrikli Model Tanıtıldı

Arka kısıma yerleştirilen bu tek motor, temel versiyonda 335 beygir gücü üretebilmektedir. Bu motor sayesinde yeni Macan, benzinli versiyondan daha güçlü bir performans sergilemektedir. Araç, 0-100 km/s hızlanma süresini 5,4 saniyede tamamlayabilmektedir.

Yeni Porsche Macan Fiyatı

Porsche Macan: Elektrikli Model Tanıtıldı

Porsche tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrikli Macan’ın giriş seviye versiyonu, 77.295 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Türkiye’ye ne zaman geleceği ise henüz netlik kazanmamıştır. Modelin büyük pazarlara yılın son çeyreğinde giriş yapması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Porsche Macan: Elektrikli Model Tanıtıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin