Polisin sürücü ile imtihanı! ‘Plakama cezayı yazarsın’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnegöl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Sinanbey Mahallesi Nuri Doğrul caddesi üzerinde sürücülere yönelik uygulama yaptılar. Uygulamada şüphelenilen 16 KJF 33 plakalı otomobil, durduruldu. Sürücü Mehmet A.’nın (57) evrakları kontrol edildi. O sırada sürücü eşini acil servise götüreceğini söyleyince, polis ekipleri işlemleri hızlı bir şekilde yaptı. Yapılan denetimde sürücünün ehliyetinin yanında olmadığı, aracın ise muayenesinin olmadığı ortaya çıktı. İşinin acele olduğunu evrakları daha sonra evden getireceğini iddia eden sürücü, polis ekiplerine bağırarak konuşmaya başladı. Sürücü Mehmet A., “Sanki teröristiz. Bana o muameleyi yapıyorsunuz. Polis ol ne olursan ol. Ben göstereceğim size. Şikayet edeceğim. Ben de devlet memurluğu yaptım.” dedi.

 

POLİSE İŞİNİ ÖĞRETMEYE KALKTI

Polis ekiplerine yüksek sesle konuşmaya devam eden sürücü Mehmet A., “Gidersem de arkadan plakama cezayı yazarsın.” diyerek polis ekiplerine görevlerini öğretmeye çalıştı. Sürücüye muayenesiz araç kullanmaktan 427 TL cezai işlem uygulandı ve 7 gün için muayene yaptırması için süre verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polisin sürücü ile imtihanı! ‘Plakama cezayı yazarsın’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin