Polisevine saldırıda önemli bilgiler! Teröristler 3 gün önce Türkiye’ye geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de polisevine saldırı düzenleyen 2 kadın teröristin polisle girdiği çatışma sonrası sırt çantalarındaki patlayıcıyı infilak ettirdikleri ana ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Mersin’de 26 Eylül gecesi Tece Polisevi’ne düzenlenen terör saldırısına ilişkin yeni görüntüler ve bilgiler ortaya çıktı. Bir polisin şehit olduğu, biri polis 2 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili ortaya çıkan görüntülerde güvenlik görevlilerinin teröristlerle girdiği kahramanca mücadele gözler önüne seriliyor. Ortaya çıkan son görüntüde ise silahlı saldırıyı gerçekleştiren 2 kadın teröristin çatışma sonrası sırt çantalarındaki patlayıcıyı infilak ettirdiklerine ilişkin anlar yer aldı.

BÜYÜK PATLAMA

Kameraya yansıyan görüntülerde, silahlı çatışma bilgisini alarak bölgeye giden bekçiler nizamiye kapısına doğru temkinli yaklaştıkları sırada büyük bir patlama meydana geldiği görülüyor. Büyük bir alev topunun ortaya çıktığı patlama sonrası bölgede park halindeki aracın ve ağaçların yanmaya başladığı görülüyor. Bir süre sonra bekçilerin patlamanın olduğu yere doğru ilerledikleri anlara ilişken görüntüler yer alıyor.

SALDIRIDAN 3 GÜN ÖNCE TÜRKİYE’YE GİRİŞ YAPTILAR

Olayın ardından ardı ardına operasyonlar düzenleyen Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önceki gün 22 kişiyi gözaltına alırken, dün de terörle bağlantılı olduğu değerlendirilen 20 kişiyi gözaltına aldı. Saldırıyla ilgili soruşturmayı yürüten ekipler, önemli bilgilere de ulaştı. Hain saldırıyı gerçekleştiren 2 kadın teröristin saldırıdan 3 gün önce Türkiye’ye giriş yaptıkları ve saldırının Suriye’de planlandığı belirlendi.

GİZLİ HABERLEŞME AĞI

Diğer yandan, teröristlerin tıpkı FETÖ’nün gizli haberleşme ağı ByLock gibi bir haberleşme ağı üzerinden koordine edildikleri ve Tece Polisevi’nin koordinatlarının da bu uygulama üzerinden teröristlere bildirildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polisevine saldırıda önemli bilgiler! Teröristler 3 gün önce Türkiye’ye geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin