1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Pinterest için yeni ‘canlı yayın’ özelliği test ediliyor

Pinterest için yeni ‘canlı yayın’ özelliği test ediliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pinterest gerek kullanıcı sayısını artırmasıyla gerekse yenilenen arayüzüyle dikkat çekiyor. Bir süredir konuşulan ve test aşamasına geçilen canlı yayın özelliği ise bazı içerik oluşturucularının kullanımına açıldı. Şu anda herkesin kullanamadığı bu özellik, içerik oluşturucular ve takipçiler arasında daha samimi bir bağ kurmayı amaçlıyor. 

475 MİLYONA SESLENİYOR

Karantina dönemiyle beraber hem daha fazla canlı yayın yapılıyor hem de daha fazla kişi bu canlı yayınlara katılıyor fikirlerini yorumlar kısmında yazıyor. Hatta canlı konserlere alıştıklarını söyleyenler bile bulunuyor. Bu noktada gerçekten de önemli olan canlı yayın özelliği Pinterest’in de merceği altına bir süre önce girdi. 

İlk halka açık canlı yayın denemesi için de 24/25 Mayıs tarihlerini işaret eden Pinterest, toplamda 475 milyonluk bir kullanıcıya sesleniyor. Sanal olarak düzenlenecek bu etkinlik Rebecca Minkoff ve Jonathan Van Ness gibi içerik oluşturucularını bünyesinde toplayacak. 

Normalde Zoom yönlendirmeli bir özelliği bünyesine ekleyen Pinterest kendi hizmetini devreye sokuyor. Haftaya yapılacak canlı yayın etkinliğinde, farklı konu başlıkları öne çıkacak. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pinterest için yeni ‘canlı yayın’ özelliği test ediliyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin