1. Haberler
  2. Spor
  3. Pendikspor, Iğdır FK’ya 2-0 Mağlup Oldu: Osman Özköylü’den Sert Eleştiriler

Pendikspor, Iğdır FK’ya 2-0 Mağlup Oldu: Osman Özköylü’den Sert Eleştiriler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendikspor, Iğdır FK’ya Mağlup Oldu

Pendikspor, Iğdır FK'ya Mağlup Oldu

İHA 1. Lig’in 4. haftasında Pendikspor, kendi sahasında Iğdır FK ile karşılaştı ve maçı 2-0 kaybetti. Müsabakanın ardından Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“FUTBOL OYNAMADAN GALİP GELEN BİR TAKIM VAR”

Karşılaşmanın 0-0 devam ettiği esnada verilen penaltı kararını eleştiren Özköylü, şu ifadeleri kullandı: “Bugün sahada futbol oynayan takım kaybetti. Maalesef, futbol oynamadan galip gelen bir takım var. Bu durum biraz ağır olacak ama sahtekarca alınmış bir penaltı ve buna çanak tutan hakemler, özellikle VAR hakemi, bu durumu daha da trajik hale getiriyor. Bu VAR hakeminin ne işe yaradığını gerçekten merak ediyorum. Pozisyonda bizim oyuncumuzun ayağı yerde, hiçbir hareketi yok, ancak Regattin gelip ayağını onun üzerine takıyor ve penaltıyı alıyor. VAR’daki yetkili de kalkıp ‘Evet, penaltı’ diyor. Böyle bir durum, tüm emeğimize, çabamıza ve insanların alın terine nasıl bu kadar kolay yazık edilebiliyor? Maçın gidişatını bir anda sahtekarca alınmış bir penaltıyla nasıl değiştirebiliyorsunuz? Sayın hakemler, bu adaletsizliği sadece bize değil, futbola yapıyorsunuz.”

“PENDİKSPOR HER ZAMAN İYİ FUTBOL OYNAYACAK”

Iğdır FK’nın savunma ağırlıklı oyununu da eleştiren Özköylü, “Oyun olarak, mücadele olarak nasıl bir takım olduğumuzu zaten biliyoruz. Bugün bizim için eksik olan tek şey golü atamadık. Sonuç olarak böyle bir sonuçla karşılaşmak bizi derinden üzdü. Gerçekten hak etmediğimiz bir sonuç. Sadece savunma yapmayı düşünen, 1950’den kalma bir futbol anlayışıyla oynayan bir takıma kaybettik. En çok üzen durum da bu oldu. Bugün olmayabilir ama yarın olacak; çünkü sahada büyük bir umut veren bir oyun vardı. Oyuncularımın hepsini gönülden kutluyorum ve alınlarından öpüyorum. Biz futbol oynamaya devam edeceğiz. Pendikspor her zaman iyi futbol oynayacak ve herkesin keyif alacağı bir futbol sergileyecek. İnşallah gelecekte çok güzel günler bizi bekliyor, ama geleceğimizi komik kararlarla, komik hakemlerle kimse engellemesin.”

“EMEĞİMİZLE KİMSE OYNAMASIN”

Osman Özköylü, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bugünkü penaltıya aklı başında futbolu bilen bir kişi ‘penaltı’ derse, tüm Türkiye’nin önünde defalarca özür dileyeceğim. Ancak o komik penaltıyı verenlerin de bunun hesabını vermesi gerekiyor. Hesabı soracak olan MHK’dir. Sahadaki hakem o an böyle görmüş olabilir ama VAR bu kararı düzeltemiyorsa ve aksine o sahtekarlığı onaylıyorsa, o zaman orada da büyük bir sorun var demektir. Ya futbolu bilmiyorlar ya da başka bir art niyet var. Bizim emeğimizle kimse oynamasın.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pendikspor, Iğdır FK’ya 2-0 Mağlup Oldu: Osman Özköylü’den Sert Eleştiriler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin