1. Haberler
  2. Magazin
  3. Özgü Namal: Ekrana Muhteşem Dönüş

Özgü Namal: Ekrana Muhteşem Dönüş

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Özgü Namal, 2014 yılında nefes terapisti Ahmet Serdar Oral ile evlenmişti. Ancak eşi 2020’de geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi. Bu acı kaybın ardından Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan çiftlik evini kapatan Namal, çocuklarıyla birlikte İstanbul’a yerleşti.

Ünlü oyuncu 9 yıl aradan sonra, Özcan Deniz ile başrollerini paylaştığı “Kızıl Goncalar” dizisiyle ekranlara muhteşem bir dönüş yaptı. Dizinin sezon finalinin ardından Namal, yeni projeler için hazırlıklara başladı.

Almanya’da Film Çekimleri

Almanya'da Film Çekimleri

Özgü Namal, Sarı Zarflar adlı film projesi için anlaşma sağladı ve Almanya’ya gitti. Siyah uzun saçlarını kısacık kestirip sarıya boyatarak yeni imajını oluşturan Namal, film için Berlin’de çekimlere başladı.

Özgü Namal: Ekrana Muhteşem Dönüş

Filmin kadrosunda İpek Bilgin, Tansu Biçer ve Leyla Cabas gibi önemli isimler de yer alıyor. Yeni tarzıyla dikkat çeken Namal, sosyal medyada da gündem oldu. Setteki görüntüleriyle tanınmamaya başlayan oyuncunun Almanya macerası merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgü Namal: Ekrana Muhteşem Dönüş
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin