1. Haberler
  2. Magazin
  3. Özcan Deniz’den Aile İlişkilerine Dair Çarpıcı Açıklamalar

Özcan Deniz’den Aile İlişkilerine Dair Çarpıcı Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, kariyerinin yanı sıra özel yaşamıyla da sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Son günlerde, menajerliğini üstlenen ağabeyi Ercan Deniz ile yaşadığı tartışma dikkatleri üzerine çekti. Özcan Deniz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ailesiyle olan bağlarını kopardığını duyurdu. Bu olay üzerine Ercan Deniz’in yanı sıra kız kardeşi Yurda Güler de tepkisini ortaya koydu.

“Akşamı Bekle”

Kız kardeşi Yurda Güler, Özcan Deniz’in menajeri olan ağabeyine karşı oldukça sert bir tavır sergiledi. Güler, Özcan Deniz’e “Akşamı bekle” diyerek adeta gözdağı verdi. Ardından Özcan Deniz, yeni bir açıklama yaparak dikkat çekici iddialarda bulundu.

Özcan Deniz’in Açıklamaları

Özcan Deniz, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

“Evli Erkekle Birliktesin”

“Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsiydin. Kendin gibi birisiyle birliktesin ve oğluna dua et. Birlikte olduğun evli barklı adam için hazırladığım video duruyor. Bir saygısızlığı daha bekliyorum.”

Özcan Deniz'den Aile İlişkilerine Dair Çarpıcı Açıklamalar

Yurda Güler’in Cevabı

Yurda Güler, Özcan Deniz’in eşiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Yine Küçük Bir Kızla Beraber”

“Ağabeyim Özcan Deniz’in ‘ailemle bağım kalmamıştır, maddi manevi bana zarar veriyorlar’ cümlesi, tüm aileye yöneltilmiş bir itham olduğu için ben, kendimle alakalı olan kısım için bir açıklama yapmak gereği hissettim.”

Özcan Deniz'den Aile İlişkilerine Dair Çarpıcı Açıklamalar

“Birinci Evliliği Bitmeden Bu Kızı Buldu”

“Ağabeyimin benim ve eşimin yıllardır dişimle tırnağımızla kurduğumuz işimizin ve yuvamızın, temelinden çatısına kadar tek bir tuğla koymadığını belirtmek isterim. İşin aslı şudur ki; birinci evliliği bitmeden, İran’dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik. Daha da detayına girmeyeceğim.”

“Bu kız türlü şekillerde oyunlar oynayarak, çok zekice hamleler yaptı ve bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı. Kışın ortasında annesini ve kız kardeşini evden kovdurttu; çünkü biz o dönemde ağabeyimin evinde yaşıyorduk ama bu durum, onunla yaşamaya muhtaç olduğumuzdan değil; yine yaşı küçük bir kızla yaptığı, olmayacak bir evliliği sonlandırmak içindi.”

“Yaşlanıyorum, Bunalımındayım”

“Bu kadının etkisiyle ailesini düşman bilen, yaşının getirdiği yaşlanma hissinin verdiği, her erkeğin yaşadığı dönemsel buhran ve bunalımını bir yardım alarak sonlandırmasının, hep aynı şeyleri yaşamaması açısından yararlı olacağını düşünüyorum. Bu süreci bir an önce yaşayıp bitirmesini temenni ediyorum.”

“Figüranlık İçin İran’dan Gelmiş Birisi”

“Filmlerinde figüran olmak için İran’dan buraya gelmiş, kendinden yaşça küçük bir kızı, hayatının başrolü yapmış olabilir; ama bir önceki evliliğinde olduğu gibi, kendi çizgisinde olmayan yaşça küçük bu kızların ona yaşattığı her olumsuzluğu aile olarak tek başına yaşamadı. Hep beraber yaşadık!”

Özcan Deniz'den Aile İlişkilerine Dair Çarpıcı Açıklamalar

“Bu nedenle şu an gittiği yolun da sonunu görüyorum. Ben o yolun sonunda kardeşi olarak, o ne kadar bizi düşman bellese de orada duruyor olacağım. Umarım bu sefer bir öncekinden daha fazla hasar almamış olur.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özcan Deniz’den Aile İlişkilerine Dair Çarpıcı Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin