1. Haberler
  2. Magazin
  3. Özcan Deniz Ailesi ile Yollarını Ayırdı

Özcan Deniz Ailesi ile Yollarını Ayırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuk yaşlarından itibaren ailesinin geçimini sağlamak için mücadele eden ünlü sanatçı Özcan Deniz, menajerliğini uzun yıllar boyunca abisi Ercan Deniz’in üstlendiği bir süreçten geçti. Ancak, sanatı ve kariyeri üzerinde olumsuz etkiler yaratan yakınlarını hayatından çıkardığını duyurdu.

Özcan Deniz Ailesi ile Yollarını Ayırdı

Aile ile Çalışmayı Bıraktı

Özcan Deniz, abisi Ercan Deniz ile sahne aldığı mekanlar ve şirket yönetimi konularında anlaşmazlıklar yaşadı. Bu sebeple, kendi ekibiyle bağımsız bir şekilde devam etme kararı aldığını açıkladı. Bu değişim, sanatçının kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu.

Özcan Deniz Ailesi ile Yollarını Ayırdı

Ercan Deniz’in Göndermeli Paylaşımı

Yaşanan bu ayrılığın ardından, Ercan Deniz’in Müge Anlı’nın programına ait bir video ile yaptığı göndermeli paylaşım dikkat çekti. Paylaşımında, “Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez, o ona o parayı… Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir. Anasına babasına baksın diye verir ve Rabbim verdiği gibi almasını da bilir. Yani güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter… Bence herkes neyin ne için ona kısmet olduğunu da bilmesi lazım…” ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz Ailesi ile Yollarını Ayırdı

Özcan Deniz’in Duygusal Paylaşımı

Özcan Deniz, Alaçatı sahnesindeki performansının ardından duygusal bir paylaşımda bulundu. Yılların birikimiyle yaptığı bu paylaşımda, Sezen Aksu’nun “Ahdım Olsun” şarkısı eşliğinde ailesiyle olan bağlarını kopardığını ifade etti. Artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özcan Deniz Ailesi ile Yollarını Ayırdı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin