1. Haberler
  2. Gündem
  3. Osmaniye’de Kan Donduran Cinayet İtirafı: Eş ve Üfürükçü Sevgili Suçlandı

Osmaniye’de Kan Donduran Cinayet İtirafı: Eş ve Üfürükçü Sevgili Suçlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaniye’de Kan Donduran Cinayet İtirafı

Osmaniye'de Kan Donduran Cinayet İtirafı

Haber Merkezi Sabah programında gelen cinayet itirafı izleyenleri şok etti. Osmaniye’de aniden evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve burada hayatını kaybeden Mehmet Yörük’ün ölümü, Türkiye’nin gündemine oturdu. Yörük’ün oğlu Abdullah Yörük, babasının ölümünde annesinin ve üfürükçü sevgilisinin parmağı olduğunu iddia ederek Müge Anlı’ya başvurdu.

“BABAMI ANNEM VE ÜFÜRÜKÇÜ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ”

Abdullah Yörük, babasının ölümünden sonra üfürükçü sevgili Mustafa Samagan’ın annesini istemeye geldiğini belirterek, babasının cinayete kurban gittiğini iddia etti. Müge Anlı da bu iddiaları dikkate alarak şüpheli eş Sebile Yörük’ü programa çıkardı.

“UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARIM ELİNDE”

Programda bazı itiraflarda bulunan şüpheli eş Sebile Yörük, üfürükçü sevgilisi Mustafa Samagan tarafından uygunsuz fotoğraflarının çekildiğini ve bu durumla tehdit edildiğini öne sürdü.

ÜFÜRÜKÇÜ SEVGİLİSİYLE İMAM NİKAHI KIYDI

Müge Anlı’nın art arda sorduğu sorularda panikleyen Sebile Yörük, eşinin öldüğü gün üfürükçü sevgilisinin evde bulunduğunu ve eşinin ölümünün ardından imam nikahı kıydıklarını açıkladı. Ayrıca, Mustafa’nın aynı dönemde ölen eşinin vefatının da şüpheli olduğunu dile getiren Müge Anlı, canlı yayında suç duyurusunda bulundu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Programda yapılan baskılara dayanamayan Sebile Yörük, bir itirafta bulunacağını belirterek izleyicileri ekranlara kilitledi. Üfürükçü sevgili Samagan’ın, eşinin hayatını kaybettiği gün kendisine zehirli su verdiğini söyleyen Sebile Yörük, ‘Eşin bunu içince ölecek, aramızdan çekilecek, ikimiz de evleneceğiz dedi.’ diyerek eşini bu suyla öldürdüğünü itiraf etti.

“BEN ALLAH MIYIM”

Sebile Yörük’ün itirafına karşılık Mustafa, “Ben Allah mıyım?” diyerek iddiaları yalanladı. Mustafa Samagan, her zaman kendisine ve eşine su getirdiğini, o suyu içtiğinde kötü hissettiğini ve hiçbir şey diyemediğini paylaştı.

Osmaniye'de Kan Donduran Cinayet İtirafı: Eş ve Üfürükçü Sevgili Suçlandı

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Cinayete dair detaylar veren Sebile Yörük, zehirli suyu yaptığı tarhana çorbasına kattığını söyleyerek “Tarhana çorbasından üç kaşık aldıktan sonra öldü.” dedi. Yayını ihbar kabul eden polis ekipleri, program binasına giderek üfürükçü Mustafa Samagan ve Sebile Yörük’ü gözaltına aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Osmaniye’de Kan Donduran Cinayet İtirafı: Eş ve Üfürükçü Sevgili Suçlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin