1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ordu’da Savcı ile Lokanta Çalışanları Arasında Tartışma ve Saldırı Olayı

Ordu’da Savcı ile Lokanta Çalışanları Arasında Tartışma ve Saldırı Olayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’da Savcı ile Lokanta Çalışanları Arasında Tartışma

Ordu'da Savcı ile Lokanta Çalışanları Arasında Tartışma

Ordu’nun Ünye ilçesindeki Adliye’de görevli Cumhuriyet Savcısı M.Ş.K., dün akşam ailesiyle birlikte yemek yemek için Aybastı Perşembe Yaylası’ndaki bir lokantaya gitti. Ancak, iddialara göre mekanda doluluk nedeniyle savcıya yarım saat sonra gelmesi söylendi.

Mekandan ayrıldıktan 45 dakika sonra geri dönen savcı K., oturacak yer olmadığını belirtip durumu eleştirmeye başladı. Savcı Boş Yer Bulamayınca Olay Çıkardı İddiası başlığı altında, savcı ile mekan sahipleri arasında tartışma yaşandı. T24’ün haberine göre, savcının mekan çalışanlarına hakaret ettiği öne sürüldü. Yaşanan gerginliğin ardından mekan sahibi olay yerine geldiğinde tartışma daha da büyüdü.

İddialara göre, Savcı K.’nin mekan sahibine hakaret etmesi üzerine jandarma çağrıldı. Gerçek Çok Başka Çıktı başlığı altında, savcı K.’nın mekandaki çalışanları tehdit ettiği iddiaları devam ederken, olayın gerçek yüzü güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, savcının lokanta çalışanları tarafından saldırıya uğradığı belirlendi. Ayrıca, mekan çalışanlarının savcı K.’ye yumruk attığı ve savcının kulağından yaralandığı tespit edildi.

Ordu'da Savcı ile Lokanta Çalışanları Arasında Tartışma ve Saldırı Olayı

Savcı Saldırıya Uğradı: Bebek Yere Düştü başlığı altında, arbede sırasında savcının kayınvalidesinin kucağındaki bebeğin yere düşerek yaralandığı da dikkat çekti. Olayla ilgili olarak adli soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, işletme sahibi ve şüphelilerin kasten yaralama suçlamasıyla gözaltına alındığı ifade edildi.

Ordu'da Savcı ile Lokanta Çalışanları Arasında Tartışma ve Saldırı Olayı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ordu’da Savcı ile Lokanta Çalışanları Arasında Tartışma ve Saldırı Olayı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin