1. Haberler
  2. Genel
  3. Opel Corsa, Almanya’da 2024’ün En Çok Tercih Edilen Aracı Oldu

Opel Corsa, Almanya’da 2024’ün En Çok Tercih Edilen Aracı Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opel Corsa, Almanya’da En Çok Tercih Edilen Araç Olmayı Başardı

Opel Corsa, Almanya'da En Çok Tercih Edilen Araç Olmayı Başardı

2024’ün ilk yarısında, 20 binden fazla yeni plaka tesciliyle Opel Corsa, Almanya’da sınıfının en çok tercih edilen aracı olmayı başardı. Almanya Federal Motorlu Taşımacılık Kurumu’nun (KBA) verilerine göre, Opel Corsa, yılın ilk altı ayında toplamda 20.231 adet satış gerçekleştirdi. Özellikle Corsa Elektrikli, kendi segmentinde elektrikli araçlar arasında liderliğini bu yıl da sürdürmeyi başardı.

Son 3 Yıldır Zirvede

İlk kez 1982 yılında piyasaya sunulan Opel Corsa, dünya genelinde 14.6 milyondan fazla satışıyla dikkat çekiyor. Bu süreç içinde, kullanıcılarına en son teknolojileri sunarak, Almanya’da son üç yıldır segmentinin en popüler modeli olma unvanını elinde tutuyor. Opel’in mobilite alanındaki yenilikleri ve gelişmiş mühendislik çözümlerini geniş bir müşteri kitlesine ulaştırma hedefi doğrultusunda, Corsa, yeni Opel Vizor marka yüzü ve sezgisel dijital kokpit teknolojisi ile donatılmıştır.

Ayrıca, Corsa’nın karşıdan gelen araç sürücülerinin gözlerini kamaşmasını engelleyen yeni ‘Intelli-Lux LED Matrix Light’ teknolojisi gibi birçok üstün teknoloji ve güvenlik donanımı, aracı segmentinin ötesine taşımaktadır. Bu özellikler, Corsa’yı hem güvenli hem de konforlu bir sürüş deneyimi sunan bir seçenek haline getiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Opel Corsa, Almanya’da 2024’ün En Çok Tercih Edilen Aracı Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin