1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ömer Çelik: 15 Temmuz’un Anlamı

Ömer Çelik: 15 Temmuz’un Anlamı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimiyle ilgili önemli mesajlarını paylaştı. Çelik, Türk milletinin tarihin en hain terör örgütlerinden FETÖ’ye karşı gösterdiği direnişi ve milli iradeyi koruma kararlılığını vurguladı.

Ömer Çelik’in Mesajı

Ömer Çelik'in Mesajı

Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz, tarihin en hain terör örgütlerinden FETÖ’nün kanlı darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde topyekûn direnmiş ve bu ihanet şebekesinin milli iradeyi gasp etmesine izin vermemiştir.”

Ömer Çelik: 15 Temmuz'un Anlamı

“Milli iradenin gasp edilmesine izin verilmedi”

Çelik, şu sözlerle devam etti: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milletimizin dünya demokrasi tarihini yeniden yazdığı gündür. Milletimiz, tarihin en hain terör örgütlerinden FETÖ’nün kanlı darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde topyekûn direnmiş ve bu ihanet şebekesinin milli iradeyi gasp etmesine izin vermemiştir.”

“FETÖ ile mücadele etme azmimizi yineliyoruz.”

Ömer Çelik, 15 Temmuz’un 8. yıl dönümünde şu sözlerle devam etti: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümünde Türkiye düşmanı projelerin taşeronu olan terör örgütü FETÖ’yü bir kez daha lanetliyoruz. Demokrasimize ve milli iradeye kasteden hain darbe girişimine direnmiş aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimize ve devletimize düşmanlık eden FETÖ ile mücadele etme azmimizi yineliyoruz.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ömer Çelik: 15 Temmuz’un Anlamı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin