1. Haberler
  2. Spor
  3. Okan Buruk’un Leo Dubois Kararı ve Takım Stratejisi

Okan Buruk’un Leo Dubois Kararı ve Takım Stratejisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okan Buruk’un Stratejisi ve Leo Dubois’un Durumu

Okan Buruk'un Stratejisi ve Leo Dubois'un Durumu

Transfer döneminin sona ermesine kadar, Okan Buruk’un ilk 11’deki oyuncuların satılmaması gerektiğini vurguladığı biliniyor. Geçtiğimiz sezon Başakşehir’e kiralanan ve bu sezon takıma geri dönen Leo Dubois, hazırlık maçlarında teknik direktör Buruk tarafından şans buldu. Ancak, Fransız bek, bu fırsatı değerlendirmekte zorlandı.

Parma Maçında Beklenen Performansı Gösteremedi

Özellikle Parma ile yapılan hazırlık maçında, Dubois’un performansı büyük eleştiri aldı. Takımın savunma hattında tel tel dökülen Dubois, kaleye gelen ikinci golde yaptığı hatayla iyice gözden düştü. Bu durum, onun takımda kalma ihtimalini azaltıyor.

Okan Buruk’un, 3 Ağustos’ta Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçında yeni transferlerden Elias Jelert’e şans vermeyi planladığı öğrenildi. Bu gelişme, Dubois’un takımdaki geleceği açısından olumsuz bir işaret olarak değerlendiriliyor.

Sonuç olarak, Dubois ile yola devam edilmesinin pek mümkün görünmediği ifade ediliyor. Bu süreçte, Buruk’un genç oyunculara yönelmesi ve yeni transferlere şans vermesi, takımın geleceği açısından kritik bir adım olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okan Buruk’un Leo Dubois Kararı ve Takım Stratejisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin