1. Haberler
  2. Magazin
  3. ‘O kız’ başlıyor

‘O kız’ başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ‘O Kız’, yarın akşam Kanal D’de ekrana gelecek. Herkesin kalbine dokunacak hikayesiyle çok konuşulacak dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu (Ozan) ve Dilin Döğer (Zeynep) yer alacak.

ZEYNEP

Dilin Döğer

20’li yaşlarda hayalperest Zeynep, maddi imkansızlıklar ve sorumluluklarla dolu dünyasında yaşar. ‘Babasının annesi’ olmak zorunda kalan Zeynep, ev işlerini yapmaya gittiği Ozan’a aşık olur.

KADİR

Erkan Petekkaya

Doğum kazası yüzünden beş yaşına gelmiş ama heybetli cüssesine inat aklı da kalbi de beş yaşından bir gün büyüyememiş. Sahip olduğu tek evladı Zeynep onun tek arkadaşı, oyun arkadaşı.

SİTARE

Sezin Akbaşoğulları

40’lı yaşlarındaki başarılı ve hırslı iş kadını Sitare’nin, Ozan’a duyduğu tutku, bir heykeltıraşın eserine bakarken duyduğu tutkuyla aynı. O, kendi elleriyle yoktan var ettiği ‘eserine’ sahip olmaya aşık…

OZAN

Cengiz Orhonlu

20’li yaşlarının sonlarındaki sosyal medya fenomeni Ozan, iç dünyasında yapayalnızdır. Bir reklam filminde ajansın patroniçesi Sitare’nin dikkatini çekmesiyle Ozan’ın hayatındaki ikinci bölüm başlamıştır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘O kız’ başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin