1. Haberler
  2. Genel
  3. Nissan Ağustos Kampanyaları: Qashqai ve Juke Modellerinde Cazip Fırsatlar

Nissan Ağustos Kampanyaları: Qashqai ve Juke Modellerinde Cazip Fırsatlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nissan Ağustos Kampanyaları

Nissan Ağustos Kampanyaları

AA Nissan, ağustos ayı boyunca müşterilerine özel çeşitli satın alma fırsatları sunarak dikkat çekici bir kampanya başlattı. C-SUV segmentinin önde gelen modellerinden biri olan Nissan Qashqai, bu ayki kampanyasında farklı donanım seviyelerine göre cazip nakit alım desteği sağlıyor. Özellikle hafif hibrit ve dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan eşsiz bir elektrikli sürüş deneyimi sunan ‘e-POWER’ versiyonlarında, 100 bin lira nakit alım desteği sunulmakta. Bu sayede, 1018 kilometreye kadar menzil imkanı ile kullanıcılar, hem tasarruf sağlıyor hem de çevre dostu bir alternatife yönelmiş oluyor.

Nissan Juke

Şehir hayatının dinamiklerini yansıtan Nissan Juke, ikonik sarı rengiyle yeniden sahneye çıktı. Türkiye tanıtımı haziran ayında gerçekleştirilen bu model, konfor ve modern teknolojiyi ön planda tutan yeni iç tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni donanım paketi N-Sport, aracın dış tasarımında çarpıcı detaylarla donatılmış durumda. Ayrıca, GSR2 ile zorunlu kılınan güvenlik sistemleri de bu modelde standart olarak sunuluyor.

Yeni Nissan Juke’un ağustos ayına özel kampanyasında, Tekna donanım seviyesinde 100 bin lira nakit alım desteği ve 240 bin liraya 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanı sunulmakta. Diğer donanım seviyeleri olan Platinum, N-Design, N-Sport ve Platinum Premium ise 100 bin lira nakit alım desteğine ek olarak 150 bin liraya 12 ay yüzde 0 faiz avantajıyla müşterilerini bekliyor.

Nissan Türkiye, GSR2’nin zorunlu kıldığı standart gelişmiş güvenlik teknolojilerini araçlarıyla buluşturuyor. Bu yeni güvenlik özellikleri, tüm yeni araç modellerine entegre edilmişken, mevcut modellerinin güvenlik sistemleri de sürekli olarak güncelleniyor. Böylece, Nissan kullanıcıları her zaman en son teknolojiye sahip olmanın güvencesini yaşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nissan Ağustos Kampanyaları: Qashqai ve Juke Modellerinde Cazip Fırsatlar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin