1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nesrin Cavadzade: Hızlı İlişki Arayışında

Nesrin Cavadzade: Hızlı İlişki Arayışında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nesrin Cavadzade: Hızlı Bir İlişki Arayışında

Nesrin Cavadzade: Hızlı Bir İlişki Arayışında

Başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, ‘Bizim Hikaye’, ‘Üç Kuruş’ ve ‘Yasak Elma’ dizilerindeki etkileyici performanslarıyla tanınırken, son zamanlarda kalbinin boş olduğunu açıkladı. Aradığı erkeği bir türlü bulamayan Cavadzade, hayatına girecek olan adamda aradığı tek özelliği paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Cavadzade, bir basın mensubunun “Kadınlar uzun sürede hazırlanır. Siz öyle değilsiniz anladığım kadarıyla” ifadesine cevap vererek, “HAYATIM ERKEKLERİ BEKLEMEKLE GEÇTİ” dedi. Bu açıklamasıyla dikkat çeken oyuncu, “Yok, ben hiç uzun süreler harcamıyorum. Hayatım erkekleri beklemekle geçti. Çünkü erkekler benden daha uzun sürede hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

Hızlı Erkek İstiyor Cavadzade, muhabirin “Bu konuda erkekler de duymuş olsunlar. ‘En hızlı hazırlanan erkek kimse hayatımda olabilir?’” sorusuna ise oldukça esprili bir yanıt verdi. “777 aldım, kabul ettim” diyerek gülümseten bir cevap verdi. Bu anlar, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nesrin Cavadzade: Hızlı İlişki Arayışında
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin