1. Haberler
  2. Magazin
  3. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan Hamilelik Müjdesi

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan Hamilelik Müjdesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan Mutlu Haber

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan Mutlu Haber

Son dönemin en dikkat çekici isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, 2016 yılında hayatını paylaştığı eşi Kadir Doğulu ile birlikte gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Kadir Doğulu hakkında çıkan ihanet iddiaları, çiftin ilişkisini sarsmıştı. Ancak Neslihan Atagül, bu iddialara karşı sessiz kalmayı tercih etmişti.

Şimdi ise çifte bir mutluluk haberi geldi. Neslihan Atagül, hamile olduğunu sosyal medyada duyurdu. Bu yeni gelişme, hayranları ve takipçileri arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

“Çok Mutluyuz!”

Hamilelik haberini paylaşan Neslihan Atagül, sosyal medya hesabında büyüyen karnıyla birlikte yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Ben mutluyum! Hem de çok! Eşimle, ailemle, heyecanla ve hasretle beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz. Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız!”

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan Hamilelik Müjdesi

Romantizm Dolu Bir Kutlama

Neslihan Atagül’ün bu özel anını paylaşan eşi Kadir Doğulu, oyuncunun doğum gününe özel duygusal bir mesaj yayınladı. Kadir Doğulu, paylaşımında “İyi ki doğdun sevgilim, nice kutlanacak değerli anılarımız, artan, büyüyen ailemiz ve birlikte yaşayacağımız çoook uzun yıllarımız olsun… Seni çok seviyorum…” ifadelerine yer verdi.

Çiftin bu mutluluk dolu anları, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, onların aşkı ve bağlılığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan Hamilelik Müjdesi

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan Hamilelik Müjdesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin