Necati Ateş: Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi değil

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde Ankaragücü’ne konuk oldu. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Başkent ekibini 3-0’la geçerek son dönemdeki başarılı performansını sürdürdü. Zorlu mücadelenin ardından Galatasaray’ın eski futbolcusu ve antrenörü Necati Ateş, TRT Spor’dadikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

‘NET BİR GALİBİYET’

Fenerbahçe’nin kazanma alışkanlığı edindiğinin altını çizen Necati Ateş, “Çok net bir galibiyet aldı Fenerbahçe. Jesus Fenerbahçe’ye kazanma alışkanlığını kazandı. 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik 6 galibiyetle oynuyorlar. Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor kötü oynarken nasıl kazanıyor? Fenerbahçe net kazanıyor işte böyle iyi oynamıyorken.” sözlerini dile getirdi.

‘POZİSYON VERMEYE DEVAM EDECEK’

Fenerbahçe’nin oyun sistmei nedeniyle poziyon vermeye devam edeceğini söyleyen Ateş, “Oyuna baktığın zaman haftada 3 maç oynarken topu Ankaragücü’ne verdiler, pozisyonlar da buldu Ankaragücü. Oyunu da bu kadar önde kurduğu için zaten pozisyon vermeye devam edecek Fenerbahçe her zaman” dedi.

‘ALTAY ÇOK İYİYDİ’

Fenerbahçe’deki 4 kilit isim haricinde kadronun süreklşi değiştiğini belirten Necati Ateş, “Oynayan oynamayan herkes formayı giydikten sonra aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Bazı oyuncular sürekli oynuyor, Valencia, Szalai, Altay, Crespo gibi. Onlar dışında sürekli değişiyor. Altay çok iyiydi, 2-0’ken bir pozisyon var gol olsa 2-1 ile içeri gireceklerdi zorlayıcı olabilirdi. İyi bir ortam var Fenerbahçe’de öyle görünüyor” şeklinde konuştu.

‘HİÇ HAKEMLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEDİM’

Jorge Jesus’un hakem yönetimi konusunda konuşmadığını söyleyen Necati Ateş, “Ben Jesus’un hiç hakemle ilgili konuştuğunu görmedim daha. Canı yananların konuşması haksız değil, Okan hoca konuştu en son haksız değil. Canın yanmış konuşmaz mısın.” açıklamasını yaptı.

‘KIRMIZI DEĞİLDİ’

Halil Umut Meler’in yönetimi hakkında ise Necati Ateş, “Halil Umut Meler aynı pozisyonda Galatasaray’a karşı 1,5 yıl önce kırmızı kart verdi. Bence o da kırmızı değildi, Fenerbahçe’ye karşı olan da değil. Sürekli kart gösterilmez zaten” dedi.

‘FENERBAHÇE AKILLI OYNADI’

Son olarak ise Fenerbahçe’nin akıllı bir futbol oynadığını belirten Necati Ateş, “Ömer hocanın oynattığı oyunu beğeniyorum. Kadro kalitesi de fena değil. Kaleye direkt giden oyuncuları var. Taylan, Emre büyük takım oyuncusu. Ankaragücü’nün ileride toparlayacağını düşünüyorum ama bugün skor üstünlüğünü eline geçirdikten sonra akıllı oynayan Fenerbahçe vardı” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Necati Ateş: Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi değil

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin