1. Haberler
  2. Spor
  3. Napoli, Parma’yı Geriden Gelerek Yendi; David Neres Silahlı Soyguna Uğradı

Napoli, Parma’yı Geriden Gelerek Yendi; David Neres Silahlı Soyguna Uğradı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Napoli, Parma’yı Geriden Gelerek Yendi

Napoli, Parma'yı Geriden Gelerek Yendi

İtalya Serie A’nın 3. hafta karşılaşmasında Napoli, kendi sahasında Parma ile karşılaştı. Maç, heyecan dolu anlara sahne oldu ve Napoli, 1-0 geriye düşmesine rağmen uzatma dakikalarında bulduğu gollerle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Parma, 19. dakikada Ange Bonny’nin penaltı golüyle öne geçti. Ancak Napoli, yeni transferi Romelu Lukaku’nun 90+2. dakikada attığı golle eşitliği sağladı. Maçın son dakikalarında, 90+7’de Andre Zambo Anguissa’nın kaydettiği golle Napoli, zafere ulaştı.

Beşiktaş’ın Gözdesi David Neres

Karşılaşma sonrasında, bu transfer döneminde Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ettiği David Neres, talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı.

Silahlı Soygun Şoku

Napoli forması giyen Brezilyalı futbolcu David Neres, Parma maçının ardından arabasında silahlı soyguna uğradı. Saldırganlar, Neres’in 100 bin euro değerindeki saatini çalarak olay yerinden kaçtı. Bu esnada, futbolcunun ailesinin de araçta bulunduğu belirtildi ve bu durum saldırıyı daha da trajik hale getirdi.

Taraftar Desteği

Neres, saldırının ardından kaldığı lüks otele dönerken, Napoli taraftarları onu burada karşıladı. Taraftarlar, 27 yaşındaki futbolcuya destek olmak ve teselli etmek için bir araya geldiler. Bu destek, Neres için moral kaynağı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Napoli, Parma’yı Geriden Gelerek Yendi; David Neres Silahlı Soyguna Uğradı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin