1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nagihan Karadere Survivor Deneyimlerini Açıkladı

Nagihan Karadere Survivor Deneyimlerini Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nagihan Karadere, Survivor’daki Deneyimlerini Paylaştı

Nagihan Karadere, Survivor'daki Deneyimlerini Paylaştı

Survivor’un dikkat çeken isimlerinden Nagihan Karadere, ünlü YouTuber Pınar Kerimoğlu’nun programına konuk oldu. Karadere, Survivor yarışması hakkında yaptığı açıklamalarla izleyicilerin ilgisini çekti. Özellikle yarışmadaki şap iddiaları üzerine yaptığı yorumlar dikkat çekti.

“Erkeğe Erkek Gibi Bakamıyorsun”

Karadere, Survivor’daki şap verme durumlarına dair şunları söyledi: “Yarışmada şap vermeleri için yemek vermeleri gerek. Erkeğe erkek gibi bakamıyorsun. Bardağa bakmakla erkeğe bakmak aynı oluyor.”

“İntikam Almak İstiyor Olabilir”

Nagihan, Hakan Hatipoğlu hakkında konuşurken ilginç iddialarda bulundu. Turabi ile olan ilişkisini de değerlendiren Survivor yarışmacısı, “Turabi ile iyi bir arkadaştık, takım arkadaşımdı. Turabi’ye çok fazla laf sokuyorlardı. Tamam, Turabi de rahat durmuyor olabilirdi. Herkese karşı böyle bal kabağı yapıp ateş etmiş olabilir. İntikam almak istiyor olabilir.” şeklinde konuştu.

“Bana Düşman Oldu”

Karadere, Turabi hakkında yaşanan bir olayı da anlatarak, “Ben Turabi’ye karşı erkeklerin özellikle bir mobbing yaptığını fark ettim. Bir olay olmuştu; Hakan ile Turabi arasında bir tartışma yaşandı. Hakan’ın ağzından kötü bir söz çıktı. Bunu ben duydum ama o an gidip söylemedim. Ortalık yatışınca Turabi’ye söyledim ve kendine dikkat etmesini, gaza gelip kendini yakmamasını tavsiye ettim. Sonrasında birisine daha anlattım, o da hemen gidip söylemiş. Turabi beni çekip, ‘Hakan bana bunu mu söyledi?’ dedi. Ertesi gün birbirlerine girdiler ve Hakan da bana düşman oldu.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nagihan Karadere Survivor Deneyimlerini Açıkladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin