1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nadide Sultan ve Eşi 10. Yıl Dönümlerini Kutladı

Nadide Sultan ve Eşi 10. Yıl Dönümlerini Kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nadide Sultan’ın 10. Yıl Kutlaması

Nadide Sultan'ın 10. Yıl Kutlaması

Bir dönem Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan Nadide Sultan, 2014 yılında film ve reklam yönetmeni Hakan Yonat ile evlenmiş ve bu güzel birliktelikten bir çocuk sahibi olmuştu. Son yıllarda kariyerine aynı tempo ile devam edemeyen Nadide Sultan, zamanının büyük bir çoğunluğunu oğlu Kaan’a ayırmayı tercih etti.

10 YIL SONRA

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 10. yılını kutlama fırsatı buldu. Eşi ile tam 10 yıl önce aynı mekânda hayatlarını birleştirdiklerini hatırlatan Nadide Sultan, bu özel günün anlamını şu sözlerle ifade etti: “Eşim bana çok özel bir sürpriz hazırladı. Bu sürprizin planlaması tamamen onun tarafından yapıldı ve benim bu durumdan haberim yoktu. 10 yıl sonra aynı yerde hem tatil yaptık hem de evlilik yıldönümümüzü kutladık.”

Bu duygusal günlerinde anı ölümsüzleştirmek için objektiflere poz veren çift, mutluluklarını paylaştı. Duygularını kâğıda dökerek eşine bir mektup yazan Nadide Sultan, bu mektupta şu şekilde teşekkürlerini iletti: “Teknoloji ne kadar ilerlese de, birden aklıma mektup yazmak geldi. Hayatımda olduğu için, varlığı için, ve bana anne olma mutluluğunu yaşattığı için ona çok teşekkür ettim. Duygularımı yazıya dökerek bu mektubu kendisine verdim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nadide Sultan ve Eşi 10. Yıl Dönümlerini Kutladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin